Før Kampen: Tottenham-Fiorentina

173

Etter en skuffende kamp utført av Pochettino’s manskap, er det klart for returmøte i Nord-London. Spurs dominerte første omgang i Firenze, men andre omgang var det enveiskjøring av vertene. Begge lag viste gode takter, men blir Tottenham for sterke på White Hart Lane?

I fjorårets Europa League, kom Fiorentina seirende ut av duellen med Spurs. Da ble også stilling 1-1 etter første kamp, men i den andre kampen ble italienerne et par nummer for store. De vant kampen på hjemmebane 2-0. Både Salah og Gomez fant veien til nettet.

Spurs fremstår i årets sesong, som langt mer solide, sammenlignet med fjorårets sesong. De presterer i ligaen og er en av 3 favoritter til å vinne Premier League. Samtidig har de ikke vært i Champions League på ett par år og har til gode å hevde seg ute i Europa. I tillegg, kan hverken Kane eller Dembele spille mot Fiorentina. Harry Kane vil ikke være klar til kveldens oppgjør, grunnet en neseopperasjon. Dembele er også ute i dagens oppgjør, etter han pådro seg en lyskeskade.

Fiorentina har overrasket positivt i årets Serie A og ligger på en solid 3.plass. De kommer rett fra en 3-2 seier mot Atlanta og virker å være i god form, men også de sliter med skader. Både Yohan Benalouane og Tino Costa kan ikke spille, grunnet muskelskader.

- Annonse -

Begge lag vil gå ut på White Hart Lane for å vinne, men jeg vil anse Spurs som favoritter i kveldens oppgjør. Etter fjorårets møte, vil alt annet enn seier være en mislykkelse for Pochettino, noe som lager et godt grunnlag for en underholdende kamp i kveld.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -