16-åring har signert a-lagskontrakt med Brann

241
Brann. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Niklas Jensen Wassberg har signert en a-landskontrakt med Brann. Dermed blir 16-åringen en del av a-lagets stall i 2021-sesongen.

– Det har gått veldig fort. Planen var egentlig at jeg bare skulle trene med A-laget i to uker. Nå har det gått to måneder og jeg har fått ny kontrakt. Da er det ekstra viktig å ha hodet på rett plass, sier Jensen Wassberg til Branns hjemmeside.

Les også: MIF-fansen med tydelig budskap mot Gauseths avgang

Klubben skriver at den opprinnelige planen var at 16-åringen skulle lånes tilbake til FK Fyllingsdalen, klubben Brann hentet ham fra til sitt akademi i starten av året. På grunn av Jensen Wassbergs sterke prestasjoner i treninger og treningskamper, blant annet med en scoring i treningskampen mot Bodø/Glimt (2-0), ble denne planen imidlertid lagt på hylla. I stedet for blir tenåringen en fast del av Branns a-lag.

- Annonse -

– Vi tok med Niklas på a-laget i noen uker for å se nærmere på han, og han har tatt nivået. Da var det ingenting å lure på med tanke på å signere ny kontrakt, og vi mener det beste for hans videre utvikling er å være en del av a-stallen. Han har rask frekvens i spillet sitt, god løpskapasitet og han er god med ballen. Det er ferdigheter som han kan utvikle enda mer, sier Branns hovedtrener Kåre Ingebrigtsen.

Les også: Nicklas Fenderup forteller om sitt eventyrlige landslagsopphold for Trinidad og Tobago

Jensen Wassberg gleder seg over å være en del av a-laget.

– Målet mitt for sesongen er å utvikle meg mest mulig. Det er kjekt å få være med a-laget og med tanke på spilletid har jeg ikke så stor forventninger. Det jeg skal gjøre er å jobbe hardt for å utvikle meg videre, og være klar om jeg får sjansen, sier indreløperen.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Fotball diskuterer du også i Facebook-gruppen: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -