134
Jena logo

1860 München har vunnet sin første kamp i 3. Liga etter opprykket. Jena har seks poeng etter to kamper, og ligger på topp.

TSV 1860 München – Sportfreunde Lotte 5-1

Etter tapet mot Kaiserslautern vant 1860 sin første hjemmekamp. Allerede etter halvspilt omgang hadde Lorenz og Grimaldi sendt hjemmelaget 2-0 i ledelsen. 1860 hadde flere gode muligheter, men det ble ikke flere mål før i andre omgang. Da økte Mölders og Weber ledelsen til 4-0. Karweina fikk score for Lotte, før Lex scoret 1860s femte og siste for dagen rett før slutt. Seieren var fortjent, 1860 var klart best i 90 minutter.

Preußen Münster – Carl Zeiss Jena 1-2

Serielederne Münster begynte best, og kom til muligheter. Jena klarte etter hvert å ikke tillate flere muligheter, og tok ledelsen da Wolfram headet et hjørnespark i mål. Før pausen økte Brügmann ledelsen etter en overgang. Klingenburg scoret for hjemmelaget tre minutter etter pausen, og i løpet av det følgende kvarteret hadde Münster flere sjanser. Deretter forsvarte Jena seg bra, og vant ikke ufortjent. Før de resterende kampene er Jena det eneste laget med to seiere, og har tatt over førsteplassen.

Hallescher FC – Fortuna Köln 1-2

Halle hadde mange muligheter i første omgang, men klarte ikke å score på noen av dem. Mot spillets gang sendte Yeboah Köln i føringen ti minutter før pausen. Halle prøvde også mye etter pausen, men hadde ingen farlige avslutninger. Scheu økte ledelsen med den første målsjansen i andre omgang. Rett før overtiden ble kampen spennende igjen etter Sohms scoring, men Halle klarte ikke å ta poeng.

SG Sonnenhof Großaspach – 1. FC Kaiserslautern 1-1

Kaiserslautern tok styringen fra begynnelsen, men Großaspach klarte å kjempe seg inn i kampen, og begge lag hadde noen muligheter. Mot de store favorittene tok hjemmelaget ledelsen da Röttger lobbet ballen over Sievers. Spalvis utlignet før pausen etter et fint angrep. Kaiserslauterns spill var også best i andre omgang, men det resulterte kun i én stor sjanse. Resultatet var til slutt ikke ufortjent.

Würzburger Kickers – KFC Uerdingen 05 0-2

Würzburg har fortsatt ikke ett eneste poeng, og ligger sammen med Halle på sisteplassen. Etter en jevn første omgang tok Uerdingen ledelsen rett etter pausen ved Ibrahimaj. Würzburg slet med Uerdingens gode forsvar, og etter Kefkirs scoring 15 minutter før slutten var kampen avgjort. Uerdingen vant fortjent, og sikret seg de første poengene etter opprykket.

SpVgg Unterhaching – VfR Aalen 0-0

I Unterhaching ble det mange sjanser, men ingen scoringer. I første omgang traff Unterhachings Hain stolpen, men begge lag hadde muligheter til å score. Etter pausen ble det ikke noen flere store sjanser, og omgangens «høydepunkt» var utvisningen av Unterhachings Bigalke. Han kjeftet på dommeren, og klarte å få sitt første og andre gule kort rett etter hverandre.

Karlsruher SC – FSV Zwickau 1-1

Det skjedde lite i første omgang. Zwickau hadde en sjanse etter tolv minutter, men det var først på overtid at hvert av lagene hadde én mulighet til. Etter en time sørget Frick for gjestenes ledelse. Karlsruhe var for ukreative i angrepsspillet, men på overtid utlignet Fink for hjemmelaget.