1860-tap mot Rostock

112

(1860 München – Rostock 1-2) Pascal Breier og Cebio Soukou ledet Rostock til borteseier i München. Begge spillere scoret ett mål og spilte én målgivende pasning.

Rostock tok ledelsen etter kun tre minutter. Cebio Soukou spilte ballen til Pascal Breier som hamret ballen i nettmaskene fra kort hold.

Etter scoringen spilte begge lag offensivt og begge lag kom til flere farlige avslutninger. Mens 1860 skapte flest gjennom lange pasninger, var Rostocks oppbyggingsspill godt strukturert. Det var også bortelaget som hadde de største mulighetene.

Tre minutter før pausen scoret Rostock på nytt. Denne gangen var det Breier som spilte ballen til Soukou. Spissen styrte ballen over streken.

I andre omgang skapte 1860 en del gode målsjanser. Sascha Mölders misbrukte flere muligheter og Phillipp Steinhart traff tverrliggeren.

Drøye tjue minutter før slutt klarte Mölders å score. Spissen rundet keeperen etter en lang pasning og bredsidet ballen i mål.

Fem minutter senere kunne Rostock ha avgjort kampen. Herbert Paul felte Merveille Biankadi i boksen. Det påfølgende straffesparket reddet Marco Hiller mot Breier.

Til tross for straffebommen var Rostock deretter fokuserte og lot ikke 1860 komme til flere muligheter. Med nå 36 poeng ligger Rostock på åttendeplassen, to poeng og fire plasser foran 1860.