2-0 mot Sverige: England er i semifinalen

148

England vant sin kvartfinale mot Sverige fortjent, og har avansert til semifinalen. To headinger, én av Maguire og én av Alli, sikret England seieren.

Begge lag startet kampen forsiktig og uten å risikere mye. Dermed ble det ingen målsjanser i begynnelsen av kampen. Den første farlige avslutningen hadde Kane etter 18 minutter.

Sverige presset høyt ved engelske utspill fra keeper, og lå ellers i god balanse defensivt. England spilte for tregt og med for mange touches for å skape farlige situasjoner. Samtidig bød ikke engelskmennene på for mye rom, og Sverige klarte ikke å sette opp farlige overganger.

Det trengtes en dødball for at det skulle bli mål. Etter Youngs hjørnespark knuste Maguire Forsberg i luften, og headet ballen forbi Olsen – kampens første avslutning på mål, og Englands 8. mål etter en dødball i turneringen.

- Annonse -

Rett før pausen gikk Sterling alene mot Olsen etter en lang ball. Først reddet Olsen bra mot spissen som deretter nektet å spille pasningen og skjøt over via en svensk forsvarsspiller.

Andre omgang startet med en stor sjanse. Etter kun 90 sekunder headet Berg ballen på mål, men Pickford vartet opp med en god redning.

En halv time før slutten punkterte Alli kampen. Lingards innlegg på bakerste stolpe headet Tottenhams midtbanespiller i nettmaskene.

Noen få minutter senere viste Pickford på nyttt fram en god redning, denne gangen mot Claesson. I tillegg hadde Berg en stor mulighet etter en kontring, men avsluttet for sentralt. England hadde også noen flere avslutninger, og var alltid farlige etter dødballer.

Sett under ett var England best, og vant fortjent. I semifinalen spiller de mot enten Kroatia eller Russland.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -