2-2 i Gelsenkirchen!

116

Det var klart for nytt toppmøte i gruppe A i UEFA Nations League i kveld.

Det begynte bra for vertene. Etter bare 9 minutter stagget Werner inn 1-0 etter en corner. Så gikk vertene opp i en rotete periode der Hummels pådro seg et gult kort. Like etter doblet de ledelsen. 19 minutter var spilt da Sane fant nettmaskene. Endelig en opptur for et hardt prøvet mannskap. Frem til pause vippet kampen i begge retninger. Begge lag var farlig frempå men vertene gikk i garderoben med 2-0-

De første 20 minuttene av 2 omgang skaper vertene gode muligheter men gjestene forsvarer seg godt. De oransje overtar mer av spillet og med 5 minutter igjen av matchen fikk de 2-1 signert Promes. Ingenting i fotball er avgjort før dommern blåser og det preget matchen de siste minuttene. Vertene angriper, men det var de oransje gjestene som fikk 2-2 og poengdeling signert Dijk på overtid.