20 år etter den dramatiske finalen som Solskjær avgjorde, vil Bayern gjerne ha revansje

696
Manchester United vant Champions League i 1999. Bayern kan få revansje 20 år etter. (Foto: Wikimedia Commons)

Det er bundesliga.com som melder at Bayern Munchen og Manchester United skal møtes igjen, 20 år etter en av tidenes mest dramatiske Champions League-finaler.

- Annonse -

Manchester United vant finalen 2-1 etter to veldig sene scoringer av Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær.

Legender fra de to klubbene som spilte på den historiske kampen på Camp Nou i Barcelona 26. mai 1999, skal igjen møtes. Denne gangen blir det på Old Trafford, på samme dato, 20 år etter.

Lothar Matthäus, som var på taperlaget den kvelden der laget var så nær å vinne, ser fram til sjansen til å få revansje to tiår senere.

“Det kommer til å bli en veldig flott markering og vi ser veldig fram til det,” sier Matthäus til Bayern Münchens offisielle nettsider.

Han og Giovane Elber, som mistet finalen på grunn av en kneskade, har allerede bekreftet at de spiller kampen. Andre legender for Bayern inkluderer Owen Hargreaves (som også spilte for Manchester United), Bixente Lizarazu og Carsten Jancker.

“Jeg ser virkelig fram til en spesiell dag på Old Trafford,” sier Manchester Uniteds trenerlegende Sir Alex Ferguson, som skal gjøre comeback på trenerbenken den kvelden.

“Det blir fantastisk å møte igjen kjente ansikt og en stor mulighet for supporterne til å støtte arbeidet til Manchester United Foundation.”

Også dommeren på finalen i 1999, italieneren Pierluigi Collina, vil ta del i kampen. I 1999 vant Manchester United The Treble, samme som Bayern klarte i 2013.

 

Kommentarer

kommentarer