Drikker en flaske vodka foran hver eneste kamp

564
Steaua-trener Laurentiu Reghecampf har fått seg en noe spesiell overtro etter at det lyktes i oppgjør mot Zürich å drikke en flaske vodka før kamp. (Foto: Wikimedia Commons)

Hovedtreneren i den rumenske storklubben Steaua Bucuresti drikker en flaske vodka sammen med fotballdirektøren foran hver eneste kamp, i håp om at det bringer lykke…

Overtro er vanlig i fotball. Noen spillere setter alltid en fot på gresset før den andre, noen ber til høyere makter, noen tar på seg sokker i en spesiell rekkefølge, andre tar på gresset før de løper ut. Det finnes også mange andre eksempler.

Men eksempelet til sportsdirektør og trener i Steaua Bucuresti er neppe det mest vanlige. Trener Laurentiu Reghecampf drikker seg full på vodka sammen med fotballdirektøren foran hver kamp. Så full var han i en kamp nylig, at han ikke en gang var i stand til å gå, skal tidligere Romania-trener Victor Piturca har rapportert. Dette skriver goal.com.

Bakgrunnen er at taktikken med å drikke seg full på vodka lyktes i en Europa League-kamp mot Zürich. Etter det har de hatt sitt (minst) ukentlige fylleslag i håp om at det bringer god lykke.

- Annonse -

Men formkurven tyder kanskje noe helt annet! På de åtte siste kampene har den rumenske storklubben som vant serievinnercupen i 1986, tre tap, fire uavgjort og bare en seier.

Steaua-eier Gigi Becali tar vodka-overtroen med knusende ro.

«Det er merkeligere ting som skjer med disse to,» sier Becali.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -