3 divisjon avd 1: Kråkerøy befestet topplasseringen

588
NFF Logo

Kråkerøy IL vant kveldens kamp i 3 divisjon og har dermed sikret seg topp 4 i divisjonen, nå går også laget for å vinne avdelingen sin.

Kråkerøy er et lag som oftest har kjempet i toppen av 3 divisjon de siste årene, i fjor kom de på 2 plass bak Oppsal som rykket opp til 2 divisjon. I årets sesong blir det ikke noe opprykk til 2 divisjon pga omleggingen av seriesystemene i Norge, men Kråkerøy er sikret plass i neste års «nye» 3 divisjon.

Ikveld tok trener Jon Hermansen, anført av en god Anders Holberg sentralt på midten, og Kråkerøy IL i mot Sparta Sarpsborg på Kråkerøy stadion til dyst, en kamp som Kråkerøy tok grep om allerede fra første stund. Etter 7 minutter har Kråkerøy og Vetle Nilsen sjansen til å sette kveldens første scoring, men ballen går via keeper og i tverrliggeren.

Etter 22 minutter får Kråkerøy sin første scoring, Velte Nilsen setter ballen i mål for Fredrikstad laget som dermed tar ledelsen, seks minutter senere er banens beste Anders Holberg frempå og setter inn 2 – 0. Etter 37 minutter får Kråkerøy straffe som Joakim Olsen setter sikkert i mål og Kråkerøy går dermed til pause med 3 – 0.

Kråkerøy fortsetter å presse i andre omgang, men det skal gå helt til det 80 minuttet før Kråkerøy får inn scoringen, banens beste Anders Holberg er frempå igjen og får satt ballen i mål, dermed går Kråkerøy opp til 4 – 0, noe som også blir sluttresultatet.

Fornøyd Kråkerøytrener

Det var en fornøyd Kråkerøy trener vi i fotballnerd snakket med etter kampen ikveld via Facebook:

– Vi spiller de tidvis ut i første omgangen og kunne ledet med både 5 og 6 mål, sier Jon Hermansen før han fortsetter:

– Vi spiller mye fin fotball til tider, vi gjør det svakere i 2 omgang men blir aldri truet. Vi mister litt for mye tempo i pasningsspillet og forflytningene våre, og vi blir litt fornøyde sier trenere før han fornøyd kan konstatere:

– I dag sikret vi topp 4 plassering, noe som er helt greit og helt klart så går vi for å vinne avdelingen nå avslutter treneren.