3 divisjon avd 1: Kråkerøy med nok en seier

373

Med det som kan bli en uhyre spennende sesongavslutning i Kråkerøys 3 divisjon avdeling, klarte laget fra blomsterøya å snu kampen bort mot Ås i ettermiddag.

Det var Kråkerøy som startet kampen best med høyt press og kjemping i alle ledd, men Ås ville det annerledes og tok ledelsen tidlig i første omgang. Ledelsen hadde de med seg til pause hvor Kråkerøy bestemte seg for å fortsette å male på for å klare å utligne og ta med seg poeng tilbake til blomsterøya.

Så jobbet og kjempet Kråkerøy seg inn i kampen og etter 72 minutter fikk de endelig lønn for strevet, da dukket Andreas Nygaard opp og fikk satt bortelagets første scoring i nettet. Kråkerøy fortsetter å presse på og etter 78 minutter så ligger ballen i målet til Ås igjen,denne gangen er det Jørgen Hansen som får satt ballen i mål. Ås klarer aldri å svare og dermed ender kampen med 1 – 2 seier til gjestene.

Sarpsborg08 også med i «gullkampen»

Kråkerøy som hele høsten har innehatt 1 plassen, kan med seier i neste runde mot Røa sikre seg seriemesterskapet i 3 divisjonsavdelingen. Sarpsborg08s andrelag er også med i gullkampen ettersom de i ettermiddag vant 3 – 2 over Sprint – Jeløy, dermed leder Kråkerøy tabellen med ett poeng på 64 poeng, mens Særpingene har 63. Dermed kan det bli en uhyre spennende sesongavslutning neste helg på Fredrikstad stadion når Kråkerøy møter Røa til dyst der.