5-0! Storseier for Unterhaching mot Kaiserslautern

67

(Unterhaching – Kaiserslautern 5-0) SpVgg Unterhaching har foreløpig inntatt andre plassen i 3. Liga etter å ha slått 1. FC Kaiserslautern. 5-0-seieren for hjemmelaget var fortjent.

Kaiserslautern var meget passive. Unterhaching hadde kontroll i forsvaret og spilte med kjappe overganger etter ballgevinster.

Etter halvspilt omgang ble Luca Marseiler spilt gjennom av Dominik Stahl. Marseiler skrudde ballen i lengste hjørne.

Kun fem minutter senere slo Sascha Bigalke en fin pasning i sekstenmeteren. Stefan Schimmer dempet ballen og satte den i mål fra skrått hold.

Unterhaching kontrollerte kampen deretter, mens Kaiserslautern virket engstelige. Bortelaget hadde kun én mulighet i de første 45 minuttene da Mads Albæk ikke klarte å overvinne Lukas Königshofer rett før pausen.

I andre omgang var Kaiserlsautern mer engasjerte, men klarte kun sjeldent å bli farlige. Unterhachings kontringer var samtidig en konstant trussel for bortelaget.

Kampen ble avgjort for godt etter 65 minutter. Dominik Schad felte Marseiler i boksen og hjemmelaget fikk tildelt et straffespark. Wolfang Hesl reddet mot Bigalke, men Unterhaching-spilleren scoret på returen.

Fem minutter senere avsluttet Stephan Hain etter nok en god pasning av Bigalke. Schad blokkerte avslutningen, men ballen spratt til Jim-Patrick Müller. Innbytteren, som var i en offside-posisjon, headet ballen i nettmaskene fra kort hold.

I kampens siste scoring var på nytt Bigalke involvert. Kantspilleren slo et frispark på Stephan Hain og spissen headet den i mål fem minutter før slutt.

Unterhaching har scoret 16 mål i de tre siste kampene. Med tretti poeng ligger laget foreløpig på andre plass. Kaiserslautern har kun tatt ett poeng i de siste fire kampene og er på midten av tabellen med 21 poeng.