Italiener til London: “Jeg kan garantere at laget vil spille med lidenskap”

141

60 år gamle Alberto Cavasin er utnevnt som ny manager i League 2-klubben Leyton Orient. Han har signert en toårskontrakt med London-klubben.

Han er forøvrig den sjette manageren som signerer kontrakt med Leyton Orient i løpet av de to siste sesongene, etter at Russel Slade forlot Brisbane Road.

Italieneren Cavasin tar over for Andy Hessenthaler som ble sparket søndag. Leyton Orient ligger på 17. plass etter 11 kamper i League 2, og har bare vunnet tre kamper.

Cavasin har tidligere trent en rekke italienske klubber, blant annet Fiorentina og Sampdoria. Det er første gang han tar over en klubb utenfor hjemlandet.

“Jeg har brukt mye tid på å studere vårt lag og jeg har også hatt tid til å se på ligaens kvalitet. Det er en veldig fysisk liga,” sier han til Leyton Orients nettside.

“Det er et sterkt lag her og jeg føler at jeg har en god base å bygge på,” fortsetter han.

Cavasin har en karriere i Italia både som spiller og trener.

“Jeg startet er nytt eventyr her i England. Det er en helt ny utfordring og jeg er veldig motivert for å lykkes. Det er viktig å betale tilbake den støtten vi har på tribunen med suksess på banen. Med supporternes støtte kan vi forhåpentligvis nå våre mål. Jeg kan garantere at laget vil spille med lidenskap og gi alt på banen,” sier italieneren.

Det er ikke første gang Leyton Orient forsøker seg i Italia. Både Mauro Milanese og Fabio Liverani er blant de seks trenerne som har kommet og nesten gått like fort i løpet av de to siste sesongene.

Kommentarer

kommentarer