860 millioner kroner: Solskjær vil hente to portugisere til Old Trafford

814
Ole Gunnar Solskjær. Foto: Youtube (Skjermdump)

Etter lange forhandlinger med Sporting Lisboa så landet man endelig en avtale i januarvinduet om å hente Bruno Fernandes til Manchester United.

Den portugisiske midtbanespilleren har til nå vært en åpenbaring for de røde djevlene og nå tyder det på at Solskjær igjen vil i forhandlinger med Sporting Lisboa.

Avisen, A Bola, melder i dag, at Manchester United har sett seg ut den unge duoen Eduardo Quaresma og Nuno Mendes fra Sporting Lisboa.

Les også: Defensiven skal forsterkes: Arteta øyner håp om å signere franskmann gratis

- Annonse -

Begge to er 18 år og ansett som stortalenter, Eduardo Quaresma er midtstopper mens Nuno Mendes er venstreback.

Ingen av de har førstelagskamper for Sporting Lisboa, men det skal kun være et tidsspørsmål for de gjør det. Sporting Lisboa har stor tro på dem og de skal ikke være villige til å selge, men de kan ikke gjøre noe dersom United skulle bestemme seg for å benytte utkjøpsklausulen.

Les også: Rodgers legger press på United før oppgjøret om Champions League

De begge har en utkjøpsklausul på 45 millioner euro hver seg. Skulle Ole Gunnar Solskjær bestemme seg for å hente begge, ja da må han punge ut med ca 860 millioner norske kroner.

Tror du disse overgangene blir en realitet?

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -