Juventus – Roma "Dybala senker Roma"

645

Juventus – Roma

Kampen blir så jevn og spennende som man bare kan håpe på. Juventus vinner denne viktige kampen og holder følge med Napoli i kampen om Scudettoen. Pogba og Dybala er til tider alene verdt inngangspengene. Roma er med på notene, og gjør dette til en severdig fotballkamp en sen søndagskveld.

Lagoppstillinger:

Juventus: (3-5-2) – Trener: Massimo Allegri

Buffon – Bonucci, Barzagli, Chiellini – Evra, Marchisio, Pogba, Khedira, Lichtsteiner – Dybala, Mandzukic.

Roma: (3-4-2-1) – Trener: Luciano Spaletti

Høydepunkter 1. omgang:

6. min: Leonardo Bonucci kjører på mot Romas mål på Juventus Stadium. Men avslutningen er mislykket.

9. min; Daniele De Rossi (AS Roma) får gult kort og skal nå være forsiktig med å få sitt andre.

10. min: Paulo Dybala kommer til skudd, men keeper redder.

12. min: Dybala kommer på nytt til avslutning men en Romaforsvarer blokkerer.

12. min: Juventus har blitt tildelt et hjørnespark. Det blir tatt av Luca Banti.

14. min: Antonio Rudiger (AS Roma) får gult kort.

18. min: Alessandro Florenzi (AS Roma) sender avgårde en suser av et skudd på mål. Keeper redder.

23. min: Patrice Evra kommer til avslutning. Men skuddet går utenfor stolpen.

24. min: Paul Pogba kommer til en stor mulighet men headingen treffer ikke målet.

37. min: Alessandro Florenzi (AS Roma) kommer til en stor mulighet, men klarer ikke å treffe målet.

45. min: Juventus presser på ved Paulo Dybala, som får avsluttet på målet, men skuddet reddes av keeper.

Ballbesittelse: Juventus (52%) – Roma (48%) Avslutninger (på mål): 3-1 (2-0).

2. omgang:

51. min: Mario Mandzukic (Juventus) får gult kort.

51. min: Miralem Pjanic (Roma) får gult kort.

64. min: Radja Nainggolan (AS Roma) går for mål, men skuddet blir blokkert av våkne Juventusspillere.

66. min: Cuadrado inn, Lichtsteiner ut. (Juventus).

66. min: Stor mulighet ved Cuadrado. (Juventus).

69. min: Stor sjanse for Evra, men ballen vil ikke inn.

71. min: Keita inn, Vainqueur ut. (Roma).

73. min: Stor sjanse for Pogba.

76. min: Pogba nok en gang med stor sjanse for Juventus. Ballen vil bare ikke inn.

77. min: Juventus 1-0 ved Paulo Dybala.

84. min: Morata inn, Dybala ut. (Juventus).

86. min: Stor sjanse for Evra.

89. min: Evra (Juventus) gult kort.

89. min: Roma har frispark, men skuddet fra Pjanic treffer Juventusspiller og ballen går over Buffon.

90. min: Sadiq inn, Salah ut (Roma).

90. min: Nainggolan gult kort.

90. min: Torosidis inn for Florenzi.