Real Betis-Girona

Det blei ein jevn og tette kamp mellom dei to laga. Men Real Betis scorte på overtid og vant kampen.

108

Det var ein rolig start på første omgang. Real Betis fekk lov å holde på ballen mens Girona spelarane sprang i mellom. Men etter berre 12 minuttar blei det mål. Det var Cristian Tello som sette ballen i mål. Real Betis fekk eit frispark rett utanfor 16 meter til Girona. Det var Tello som skulle ta det. Han tok fart og skaut ballen i nærmaste kryss. Eit nydelig mål.
Kampen forsette som før målet Betis spelte ballen rundt mens Girona måtte springe. Men etter 35 minuttar så slo Real Betis ein elendig pasning som Seydou Doumbia snappa opp. Han slo den vidare til Cristian Portu som sentrer til Aleix Garcia som setter balle i åpent mål, 1-1.

I det 44 minutt var det mål igjen. Doumbia som scorte for Girona. Dei hadde snudd kampen, og bare på 9 minuttar. Det var keeperen til Betis som skulle ta ballen, men han klare ikkje å få skikkelig tak på den, så Portu fekk ballen og slo den rett inn til Doumbia som scorte sitt 2 mål for sesongen.

Rett etter pause fekk Real Betis hjørnespark. Ballen blei slått inn, men heada ut igjen. Utenfor 16 meteren sto det ein Betis speler som fekk ballen inn og det endte med eit skudd, som ende i mål, men det var offside.
Det såg mørkt ut for Real Betis. Utan nøkkelspelleren William Carvalho som var suspendert. Men Real Betis ga ikkje opp, og i det 54 minutt fekk dei lønn for innsatsen. Det var Loren Moron som gjore det. Det var hjørnespark frå Girona. Innlegget blei boksa ut av keeperen og det blei ein bra kontring. Til slutt var det Canales som gav ballen til Moron som sette den i mål.

Det såg ut som at vi ikkje skulle få ein vinner i kampen, men ingen var heilt fornøgd med bare eit poeng. Tida heldt på og renne ut. Men i det 94 minutt skjedde det. Real Betis fekk straffe. Dei fekk ein sjangsen til å avgjøre dette. Douglas Soares skulle klarere ballen vekk når Giovani Lo Celso tok ballen, da treffer Soares Lo foten til Celso og han blir tatt. Det var Canale som skulle ta det. Det var han som skulle avgjøre om det blei eit poeng til Girona eller ikkje. Det var i siste speleminutt. Han sprang rolig mot ballen, og sette den perfekt ned i det høgre hjørne for keeperen. Stemningen var enorm hos fansen til Real Betis. Seieren var i boks.