AC Milan-talent mobbet av egne fans

233

Til tross for 3-0-seier i den italienske mot Hellas Verona, ble Gianluigi Donnarumma utsatt for grov hets fra sine egne fans. AC Milans unge keeper, som mange ser på som den nye Gianluigi Buffon, måtte kjempe mot tårene etter at sluttsignalet gikk.

Det store samtaleemnet etter kampen ble unge Donnarumma og hans reaksjon på budskapet til Milanfansen. AC Milans supportere hadde laget et stort banner som de rullet ut på tribunen med beskjeden: «Psykisk vold for å betale deg seks millioner euro i året og signere parasittbroren din? På tide å dra. Vår tålmodighet med deg er over.»

Dette refererer til en sak tidligere i sommer hvor Donnarumma etter sigende skal ha avslått tilbudet om ny kontrakt helt frem til han fikk et tilbud om 59 millioner norske kroner i årslønn. I tillegg signerte AC Milan den unge keeperens bror fra Asteras Tripolis, trolig etter krav fra keeperen selv.

På Instagram uttalte Donnarumma dette i etterkant av kampen: «Det var en forferdelig kveld som jeg ikke hadde ventet. Jeg har aldri sagt eller skrevet at jeg ble misbrukt da jeg skrev under på kontrakten. Til tross for dette ser jeg nå fram til neste kamp. Forza Milan!»

Det blir spennende å se hva fremtiden bringer for Donnarumma og forholdet hans til «sine egne» fans. Gennaro Gattuso, AC Milans nye trener, ser gledelig ut for unggutten ut til å støtte ham, og uttalte følgende etter seieren mot Hellas Verona: «Selvfølgelig er han knust, han er bare 18 år gammel. Det er ingen tvil om at han kan bli en av de beste keeperne i verden. Det er ingen lett situasjon for ham når han blir kritisert av egne fans.»

- Annonse -

 

 

Kilde: https://www.dagbladet.no/sport/brot-sammen-pa-banen-na-bryter-han-tausheten/69146014

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -