Åge Hareide forsterker med enda en nordmann

162
Åge Hareide
Åge Hareide. Foto: Wikimedia

Andreas Vindheim klar for Malmö FF

Sportsklubben Brann melder på egne hjemmesider i dag at den 19-år gamle høyrebacken er solgt til svenske Malmö FF og dermed blir lagkamerat med Jo Inge Bergen og Magnus Wolff Eikrem. Backen fikk sitt store gjennombrudd under fjoårets sesong og stod frem som en av Branns beste spillere under en sesong hvor det meste gikk galt. Vindheim har signert en fireårskontrakt og får draktnummer 26.

Gode økonomiske betingelser

Brann var i utgangspunktet ikke interressert i å selge den talentfulle backen, men var samtidig inforstått med klubbens økonomiske situasjon. Vindheim selv ønsket å dra over grensen for å spille for de regjerende seriemestrene og Brann var klar på at de ikke ønsket å stå i veien for en overgang. Ifølge Bergensavisen tjener Brann mellom 3,5 og 4 millioner på salget.

- Annonse -

Må på back-jakt

Brann har nå solgt både Birkir Màr Sævarsson og Andreas Vindheim som bekledde høyrebacksplassen under fjorårets sesong og Brann må dermed sjekke mulighetene for en erstatter. Amin Nouri fra Start har blitt nevnt som en mulig erstatter.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -