Agenten til Silva: AC Milan er en mulighet

184

Paris Saint-Germains Thiago Silva åpner opp for en retur til AC Milan, om klubben kvalifiserer seg til Champions League.

Thiago Silva byttet klubb i 2012 fra AC Milan til Paris Saint-Germain, hvor han har spilt i fire sesonger. Han har vunnet Ligue1 fire ganger og har vært med på å vinne den franske cupen to ganger.

Silva kontrakt med Paris Saint-Germain utløper ved slutten av sesongen, men om klubben kvalifiserer seg for neste sesongs Champions League, vil avtalen automatisk forlenges med ett år.

Forrige uke meldte både italienske og franske medier at Brasilianeren ikke ønsket å forlenge kontrakten  sin med PSG, og i et intervju med Calcio Mercato bekrefter spillerens agent, Paulo Tonietto, at det er flere klubber som er interessert i spilleren. Dermed er samtalene med pariserne satt på vent.

- Annonse -

– Vi skal nå vurdere fremtiden til Thiago Silva uten påvirkninger fra «klubben», men hvis PSG klarer å kvalifisere seg til Champions League neste sesong, vil vi definitivt komme ikke til å signere en ny kontrakt, sier Tonietto.

– Det er mange klubber som er interessert i å hente Thiago Silva. Han har også en stor kjærlighet for AC Milan.  Han elsker klubben og byen.

Thiago Silva har fortsatt en kontrakt med PSG, men vi har hatt kontakt med italienerne, og en retur til AC Milan kan fort skje, om ikke PSG kvalifisere seg til Champions League. Milan har gode sjanser til å kvalifisere seg til Champions League, sier agenten.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -