Agenten til Hummels avviser ryktet om at spilleren er på vei bort

287

De siste dagene har flere tyske medier hevdet at Mats Hummels er på vei bort fra Bayern München.

München: Etter at ryktene begynte å svirre rundt om at Bayern München, nesten skal ha sikret seg underskriften til Atletico Madrids midtstopper Lucas Hernandez (22). Så har også ryktene rundt om Mats Hummels fremtid i klubben startet, flere medier hevder nemlig at spilleren var på vei til Premier League allerede i Januar.

Selv om spilleren har slit med å spille seg til fastplass på mannskapet til Niko Kovac, så sier agenten Marc Kosicke at spilleren blir i klubben.

– Historien om at spilleren er på vei bort, er tatt fullstendig av.  Det er noe jeg kan bekreftet at spilleren  blir i klubben, sier han ifølge Sport1

Også klubbdirektøren i den tyske klubben Karl-Heinz Rummenigge ikke interessert i å se spilleren forsvinne fra klubben.

- Annonse -

– Vi har hatt en samtale med Mats for et par dager siden, og han vil også spille i Bayern München ut nåværende sesong,» sa Rummenigge, ifølge Fox Sports .

Mats Hummels spilte sin kamp nummer 100 for Bayern München på onsdag.  Hummels som har kontrakt med klubben frem til sommeren 2021.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -