Ajax tok innersvingen på Hamburg

189

Hamburg og Ajax har møttes en gang tidligere de siste 5 årene. Det er faktisk 5 år og 1 dag siden de to møttes, som forøvrig også var en treningskamp. Hamburg ble det seirende laget med 4-2 (3-0) mot nederlenderne. Det var også en nederlender som satte sitt preg på kampen, da Ruud Van Nistelrooy putta hattrick. Jarolim var den andre målscoreren for Hamburg, mens nåværende Barcelona spiller Luis Suarez satte inn begge målene til Ajax. Før 2011 møttes disse lagene hverandre i den 3 runden i UEFA cupen tilbake til 2008. Da ble Ajax det seirende laget med 1-0.

Nå står de igjen klare til å utfordre hverandre i dagens kamp i Berek, Tyrkia. Ajax topper Eredivisie med  poeng foran PSV Eindhoven. Hamburg ligger på 10. plass i Bundesliga og håper de kan skaffe seg selvtillitt foran kampen mot Bayern München fredag 22. januar kl. 2030. Ajax møter kun Hamburg i vinterpausen før det braker i gang igjen borte mot ADO den Haag søndag 17. januar kl. 1230.

Det er en gjevn start på omgangen der begge lagene har likt med possesion og kommer til noen gode sjanser uten at det blir noe mer enn det. Det er faktisk Hamburg som er farligst frempå, helt til Milik dukker opp og gir Ajax ledelsen etter 22 minutter som også blir resultatet til pause.

I andre omgang er det Ajax som pøser på og etter kun 2 minutter står det 2-0 til Ajax. Viktor Fischer er målscoreren.

Utover er det Ajax som viser hvorfor de leder Eredivisie og legger opp til 3-0 etter mål fra Milik igjen. Hamburg får seg et trøstemål på slutten da Aron Hunt setter inn 3-1 som blir sluttresultatet.

Ingen seier for Hamburg idag, men den kan komme i neste treningskamp mot sveitsiske Young Boys neste fredag.

Innlegget Ajax tok innersvingen på Hamburg dukket først opp på Bundesliga Norge.
Source: Blnorge.com