Akershus 4.div, 1.runde: Sørumsand imponerte med 2-1 seier over Strømmen2!

322

En meget imponerende start av nyopprykkede Sørumsand, som vinner borte mot Strømmen2. Et hjemmelag som stilte med hele 7 OBOS-spillere!

Åpningskampen mellom Eidsvold TF2 og Blaker, endte målløs.

Hauerseter imponerte med 4 mål de første 35 min, og laget vant med 4-0 borte mot Skedsmo 2.

2 kamper ble utsatt grunnet kamper i NM kvalik, nye datoer er ikke satt opp.

RESULTATER 1.SERIERUNDE:

Eidsvold TF 2 – Blaker 0-0

tilsvarende oppgjør i fjor endte med 4-2 og hjemmeseier

Aurskog-Høland – Funnefoss/Vormsund utsatt grunnet NM kvalik

Strømmen 2 – Sørumsand 1-2

bortelagets kaptein, Benjamin Furberg, gir oss følgende kampanalyse: Vi går inn i kampen med en innstilling om å være aggressive i det høye presset, vi stresser Strømmen til å gjøre feil bakover i banen og kommer til store sjanser… men det er Strømmen som får første målet. Vi mister konsentrasjonen i et halvminutt og det utnytter de, det er første sjansen deres i kampen. Men like etterpå utligner vi, og skaper videre veldig store målsjanser. 1-1 til pause. Vi går ut igjen med den samme innstillingen og scorer etter flere gode forsøk, de siste 20 ligger vi bakpå og spiller smart, Strømmen får en kjempesjanse på slutten hvor keeperen vår redder oss, avslutter Furberg til fotballnerd.no

Ullensaker/Kisa 2 – Fet 2-0

forrige tilsvarende oppgjør endte 7-0 i fjor

Skedsmo 2 – Hauerseter 0-4

vi fikk følgende analyse av kampen fra Hauerseters Joakim Foureaux: Vi setter en bra press i starten og eier kampen og gjør 4-0 allerede etter 20-25.min. Veldig bra organisert defensivt og satser på kontringer etter det og møtte ett ganska ungt og litet lag der vi vinner nesten alt i dueller. Så kampen var avgjord etter første omgang omtrent. Dom skapar nest intill ingenting, har ett friläge i 1.omg og noen inlägg men aldrig nära og skape noe spesiellt. Närmare 5,6-0 enn reducering.

Alle på HSK gør en fin kamp, banens beste for min del får gå till Jonas Eng, og store pluss på Marcus Ellevold Jensen og Vetle Steen på backen, avslutter Foureaux til fotballnerd.no