Akershus 4.div: Adam Olsen med nytt hatrick for Kløfta, vinner 3-1 over Eidsvold TF2

1067
Adam Olsen, Kløfta. Årets første hattrick. (arkivbilde fotballnerd.no)

kløfta logo        Eidsvold TF logo

Før kampen mellom Kløfta og Eidsvold TF2, var hjemmelaget plassert på en 4.plass på tabellen med sine 9 poeng, derav full pott hjemme ( 2 seirer), mens Eidsvold TF2 var å finne på en 8 plass med 7 poeng, og møtte opp til sin 4 bortekamp i denne 5.serierunden (kun spilt en kamp hjemme så langt).

Første sjanse av betydning, kommer etter 9 min, når Eidsvold TF2 har corner, flere spillere prøver å få hodet på ballen, men keeper Lars Erik Koren hos Kløfta får bokset den videre ut, og det blir avklart.

Så etter 15 min, har bortelaget corner. Sondre Rustad Rudi får headet den videre til Vetle Sørensen, som header ballen i mål, keeper fikk ikke reagert, og det står 1-0 til gjestene på Bakkedalen kunstgress. 5 minutter senere, får Hiwa Poor hos Kløfta lagt inn i 16-meteren, men ingen kommer tidsnok til å putte ballen i mål. 26 minutter ut i kampen får Kløfta corner, og Eivind Damstuen får hodet på ballen, men headingen går over mål.

B1   B2

Nicklas Brenna Karlsen finner Sondre Rustad Rudi etter 31 min, men sistnevnte får ballen for langt foran seg, så keeper Koren hos Kløfta, får avverget den potensielle målsjansen.

Så etter 32 min, finner Hawar Saleh hos Kløfta toppscoreren i laget, Adam Olsen, på venstresiden, og han gjør ingen feil når han avfyrer et skudd som går i mål, til høyre for keeper, Kristoffer Johnstad Hansen, og det står 1-1, et flott angrep og vi er like langt.

Minuttet etter, får Kløfta en ny stor sjanse på en corner, men ingen scoring selv om flere prøver seg foran goalen, og det blir avverget.

B3    B4

Kaka Nakeshbandi, Kløfta                          Vetle Sørensen, Eidsvold TF2, med ballen

41 min er passert, når Ole Fredrik Westheim prøver en lobb, men keeper redder lett.. Rett etterpå prøver Damstuen seg med en heading, men uten resultat. Lagene går til pause på stillingen 1-1. Greitt nok pauseresultat ut fra sjanser.

50 minutter er passert, når Adam Olsen finner Hiwa Poor, som skyter men ikke hardt nok, keeper redder uten problem.Bortelaget får korrekt annulert et mål etter 52 min grunnet offside.

Etter 59 min, har Kløfta ny corner, ballen finner hodet til Hawar Saleh, men han header over mål. Minuttet etter, får Westheim ballen fra Martinsen hos hjemmelaget, men han får ikke «ladet kanonen» tidsnok, og Joakim Madsen hos gjestene, får klarert ballen.

65 min er spilt når Hiwa Poor prøver skuddfoten, men ballen går til side for mål.

B5    B6

68 min viser tidsuret når Martinsen finner Olsen, som igjen finner Westheim som kommer i duell med bortelagets keeper Johnstad Hansen, men her vinner sistnevnte duellen, og får avklart. Det står fortsatt 1-1.

Lagene får noen halvsjanser, det kriges på midtbanen, begge lag ønsker å avgjøre denne matchen, men nå har Kløfta vist seg mer farligere.

Så etter 79 min, finner Hiwa Poor sin makker Adam Olsen, som skyter i en fin bue til venstre for keeper, et vakkert mål og 2-1 til hjemmelaget. Etter 81 min, er det Westheim som prøver seg med et skudd, men til side for mål. Minuttet etter, finner Adam Olsen nettmaskene igjen, og blir, som i forrige hjemmekamp, notert i målprotokollen med et hatrick og blir den store helten hos Kløfta. Han står nå loggført med 8 mål og ligger nå 4 mål bak Christoffer Blix, Fet.

adam olsen kløfta

Adam Olsen med hatrick i to hjemmekamper på rad!

B7     B8

Totalt sett vinner hjemmelaget fortjent med en bra 2.omgang, og står nå med full pott hjemme med 9 poeng på 3 hjemmekamper, og klatrer opp på en 2.plass på tabellen bak Rælingen.

Neste kamp for Kløfta, blir borte mot Blaker 9.mai, mens Eidsvold TF2 skal bryne seg hjemme mot Gjerdrum samme dag.