Akershus 4.div: Analyser/fakta 22.runde: Aurskog-Høland – Kløfta endte 2-2

727
f.v.; Sander Jonassen Forø, scoret 3 goaler, mens Fredrik Ullersmo scoret 4 goaler i 9-0 seieren over Eidsvold TF 2. Foto: Ull/Kisa på facebook.

Toppoppgjøret på Bjørkelangen kunstgress endte med poengdeling, mens Gjelleråsen vant sin hjemmekamp mot Hauerseter 4-1. Gjelleråsen leder nå med 4 poeng kontra Kløfta og 6 poeng kontra Aurskog-Høland (som har spilt èn kamp mer). Spennede avslutning i 4.div når det gjenstår 4 serierunder og 12 poeng å fighte om.

Målrik runde denne gangen også: Ull/Kisa 2 banket Eidsvold TF 2 hele 9-0 (!) der Fredrik Ullersmo nettet 4 ganger, mens Sander Forø scoret hatrick.

Strømmen 2 banket Skedsmo 2 7-1, der stillingen ved pause var 7-0 (!) Her scoret Emil Sildnes og Martin Wilhelmsen Trøen hvert sitt hatrick, det siste målet signerte Sami Loulanti. Trøstemålet for Skedsmo 2, ble signert Sander Emanuel Xavier Berglund Francis!

Gjerrigste lag (med færrest baklengs): Kløfta, 27 mål – Gjelleråsen, 28 mål, Raumnes & Årnes, 29 mål.

Flest scorede mål: Gjelleråsen 95 mål, Aurskog-Høland 89 mål, Strømmen 2 med 75 mål.

Resultater 22.serierunde:

17/9: Blaker – Aurskog-Høland 3-0 (kamp oppsatt i 23.runde)

kun seier var godt nok for Aurskog-Høland for å ha et håp om å ta innpå Gjelleråsen i toppen av tabellen. Men laget tapte den TV-sendte kampen med 3-0 og siden Gjelleråsen vant sin kamp mot Hauerseter, er avstanden på 7 poeng!

vi får følgende kampanalyse fra Blakers kaptein, Joar Akselsen: – Jeg syntes rett og slett vi gjør en kjempematch! Det er en flott ramme rundt kampen. Fint vær, masse folk, lokalderby og TV på besøk, gjør det ekstra stas å vinne i dag.

Planen er å ligge lavt, kompakt og krige AHFK ut av stilen. Det gjør vi helt helt utmerket og leder da også fortjent 1-0 til pause. I 2.omgang jager AHFK mål, men klarer ikke skape de helt store sjansene. Vi fortsetter det tøffe spillet vårt, og får noen fine kontringer. Både 2-0 og 3-0 er på nettopp dette.

Alle på laget jobber og sliter hele kampen, jeg er imponert og stolt av gutta i dag!, avslutter Akselsen til fotballnerd.no

fra bortelagets spiller og toppscorer, Lars-Eirik Svardahl, får vi følgende analyse: –

Fullstendig god natt og kollektiv kollaps. Hva som skyldes vites ikke. Visste at Blaker gikk i krigen. Vi får ikke til noen ting. Virket preget og usikre. Vi fant ikke ut av noen ting. Medspillere, motspillere og naturgresset, avslutter Svardahl til fotballnerd.no

18/9: Gjelleråsen – Hauerseter 4-1

kun seier var godt nok for hjemmelaget for å unngå at lagene bak nærmet seg i toppen av tabellen, og laget innfridde favorittstempelet ved å vinne 4-1.

vi har fått følgende analyse av kampen fra hjemmelagets kaptein, Marius Pande: – Får en dårlig start da vi slipper inn mål etter 40 sekunder, men snur kampen og vinner til slutt komfortabelt. Vi har mange store sjanser, blant annet et straffespark i tverrligger, så det kunne fort blitt flere mål. Hauerseter har også noen store muligheter, og vi er litt heldige som slipper unna med kun ett mål i mot. Første målet vårt kommer etter at Jonas går forbi backen og setter den i lengste. Nr. 2 kommer etter at Ryden skyter et innlegg på Larsen som får ballen i mål. 3. er det William som scorer, mens jeg setter 4. på et skudd rett utenfor 16. Nye viktige 3 poeng, avslutter Pande til fotballnerd.no

fra Hauerseters lag, får vi en analyse fra toppscorer, Marius Preber: – Ikke så mye å si om kampen enn at Gjelleråsen vant fortjent. Vi la oss lavt fra starten av og fikk 0-1 etter 1 minutt, og etter det var det meste Gjelleråsen! Vi får bare fokusere på de fire siste kampene av sesongen og fullføre med 12 poeng der, avslutter Preber til fotballnerd.no

18/9: Strømmen 2 – Skedsmo 2 7-1

Her scoret Emil Sildnes og Martin Wilhelmsen Trøen hvert sitt hatrick, det siste målet signerte Sami Loulanti. Trøstemålet for Skedsmo 2, ble signert Sander Emanuel Xavier Berglund Francis!

bortelagets kaptein, Nikolai Bjurholt, har følgende analyse av 7-1 tapet: – Vi taper mot et bra lag, men 7-1 er i overkant stygge sifre. Alt stemmer offensivt for Strømmen i 1.omgang, og en kollaps hos oss bakover, dermed rant det inn. Men spillemessig får vi til mer. Vi tar med oss 2.omgangen som er bedre, hvor det ender 0-1 til oss, avslutter Bjurholt til fotballnerd.no

18/9: Fet – Lørenskog 2 2-5

bunnoppgjøret endte med borteseier til Lørenskog 2 i en kamp med 7 mål og 7 forskjellige målscorere. Lørenskog 2 fikk revansje for 3-4 tapet hjemme mot Fet i juni måned.

18/9: Ull/Kisa 2 – Eidsvold TF 2 9-0

Fredrik Ullersmo scoret 4 goaler og Sander Jonassen Forø scoret hatrick for hjemmelaget. Martin Søreide og et selvmål av Heine Kjøniksen var de andre målscorere. Fredrik Ullersmo kunne notere seg for ekte hatrick med 3 mål i løpet av 5 min, fra 85.min til 90.min. Pauseresultatet var 2-0. Ull/Kisa 2 vant 7-0 over Fet i forrige runde, også det hjemme.

kaptein på Ull/Kisa 2, Oliver Stenseth, har denne kampanalysen å by på: – Vi fortsatte der vi slapp mot Fet. Hadde litt problemer med å score i første omgang, men det løsnet i andre omgang. Bra at vi klarer å holde trykket oppe selv om vi leder. Målene ble scoret av Ullersmo(4), Forø(3), Søreide og Rognerud, avslutter Stenseth til fotballnerd.no

19/9: Gjerdrum – Raumnes & Årnes 1-2

hjemmelaget kjemper en kamp for å unngå nedrykk og hadde før avspark kun 8 fattige poeng, mens gjestene fra Årnes var bokført med 28 poeng. Bortelaget vant 2-1 og vi får følgende kampanalyse fra Nicklas Dale Sramek: – Det var en kamp der vi starter ruskete og Gjerdrum er fullt på høyde med oss. Vi får en skåring etter ca 20 min ved Lasse, deretter snur kampen helt og vi dominerer banespillet! Lasse blir felt 2-3 min senere etter den første skåringen og vi blir tildelt straffe! Den tar Patrick som på mesterligvis sender keeper feil veg og ledelsen økes til 2-0!

2.omgangen er bekmørk spillemessig fra vår side, samtidig skal en berømme Gjerdrum for å beholde troen, de legger om til høyt press og får oss på hæla i store deler av 2.omgangen og får tilslutt 1 skåring på dette. Oppsummert er vi fornøyd med 3 poeng og store deler av 1.omgang der vi spiller god fotball, mindre fornøyd med måten vi avslutter kampen på, avslutter Dale Sramek til fotballnerd.no

20/9: Aurskog-Høland – Kløfta 2-2

toppoppgjøret endte med poengdeling, noe Gjelleråsen var meget fornøgd med. Ole Fredrik Fjeldet Westheim scoret begge målene for Kløfta, mens David Simen Kjær Pedersen og Bendik Vestreng nettet for hjemmelaget på Bjørkelangen kunstgress. Kløfta vant 4-0 i første oppgjøret tilbake i juni. Kløfta er fortsatt ubeseiret borte i likhet med Gjelleråsen.

vi fikk følgende kampanalyse fra Eivind Damstuen hos Kløfta: – Vi går opp i 1-0 ganske tidlig i første omgang etter en halvvolley av Ole som satt limt i krysset. 1-1 kommer på en dødball fra siden som går rett i mål. Keeperen vår blir løpt rett ned og skulle hatt frispark i situasjonen. 2-1 til Høland kommer etter en kontring hvor vi har for dårlig offensiv markering. 2-2 er en corner som havner på bakerste som Sondre header inn igjen i feltet og Ole scorer på hodet. Det skulle også vært frispark i forkant av dette målet, da Sondre dyttet spilleren foran seg før han headet. Så 1-1 i mål som skulle vært annullert.

Surt å ikke ta med seg 3 poeng. Da kunne vi virkelig gitt Gjelleråsen kamp helt inn. Jeg syntes vi spiller best i en kamp som er preget av mange dueller. Høland slår mye langt. Vi har 3-4 skudd i stolpen, brenner en straffe og har klart flest sjanser, avslutter Damstuen til fotballnerd.no