Akershus 4.div: Arib Maazouzi matchvinner da Gjelleråsen vant borte mot Raumnes & Årnes

773

Raumnes_logo      gjelleråsen fotball logo

Før kveldens kamp mellom Raumnes & Årnes, som låg på en 7 plass med sine 10 poeng, og Gjelleråsen lokalisert på en 2.plass med 16 poeng, var hjemmelaget fortsatt uten hjemmeseier på sine 3 kamper, mens borte har laget 2 seirer og 2 uavgjorte kamper! Best borte m.a.o.

Gjelleråsen har scoret 24 mål på de første 7 kampene, der Arib Maazouzi er toppscorer med sine 12 mål, en spiller som hjemmelaget må passe godt på for å unngå at han finner nettmaskene igjen. I forrige kamp, scoret nevnte Maazouzi hele 4 mål i 8-1 seieren mot bunnlaget Rømskog.

Spillet bølger fram og tilbake i starten av kampen, Gjelleråsen får første sjanse da et skudd blir blokkert i retning mål etter 5 min, mens hjemmelagets Fredrik Autio skyter på keeper Lars Moe Billington etter 10 min.

raumnes og gjelleråsen bilde 1     raumnes og gjelleråsen bilde 2

Venstre bilde: Fredrik R. Larsen, Gjelleråsen/Høyre bilde: Maazouzi i full fart

Etter 14 min prøver Sebastian Thøger-Andresen skuddfoten, men skuddet går utenfor mål. Klokken har passert 18 min, når Gjelleråsen får et frispark etter en hands, og Arib Maazouzi får til et skudd på mål, men keeper Felix Breivik redder lett. Kort tid etter, skyter Fredrik Autio et skudd mot mål, men en forsvarer blokkerer skuddet i nettveggen og til corner.

Etter 25 min, legger Fredrik Autio et perfekt innlegg foran mål, men ingen er der for å putte ballen i mål, og det blir innkast for Gjelleråsen. Minuttet etter, flikker Tom Fredrik Grandre ballen til Maazouzi, men keeper avverger før Maazouzi får foten på ballen.

raumnes og gjelleråsen bilde 3     raumnes og gjelleråsen bilde 4

29 minutter ut i kampen, skyter hjemmelagets Kenneth Stokkebryn Jensen i stanga, men blir vinket for offside. To minutter senere, finner Marius Pande hos Gjelleråsen Thomas Normann med en herlig pasning, men Normann header til side for mål. Så er det Mads Elvethun Hansen hos hjemmelaget som får sjansen på en heading minuttet etter, men forsøket går over mål.

raumnes og gjelleråsen bilde 5    raumnes og gjelleråsen bilde 6

Etter 34 min, får Maazouzi en ny stor sjanse, men skuddet går utenfor, men linjedommer er oppe med flagget og vinker for offside. Kort tid etter, er det Marius Pande som header over mål på en corner for Gjelleråsen. 5 minutter før pause, er hjemmelagets keeper Felix Breivik på vei utenfor 16-meteren for å duellere mot Arib Maazouzi, sistnevnte vinner duellen og sender avgårde et skudd på mål, men utenfor! Ny stor sjanse for Gjelleråsen! Minuttet før pause, får Sebastian Thøger-Andresen headet på mål, men keeper Billington redder mesterlig og til corner! Rett etterpå, er det Fredrik Autio som er frempå, men keeper avverger før Fredrik får foten på ballen.

Lagene går til pause på stillingen 0-0, men her kunne det lett stått 2-2!

raumnes og gjelleråsen bilde 7     raumnes og gjelleråsen bilde 8

Så 2 min ut i 2.omg, finner innbytter Kim Sørensen (kom inn i pausen) makker Arib Maazouzi med en pasning, og Maazouzi smeller til med høyrefoten og skuddet går til side for keeper Breivik, og det står 1-0 til Gjelleråsen. Vi noterer Maazouzis 13 seriemål for sesongen. Baklengsmålet får hjemmelaget til å våkne og som vil jage en utligning så raskt som mulig for å unngå to tap på rad hjemme. Minutter senere, finner Patrick Elvethun Hansen sin makker og bror, Mads Elvethun Hansen med en pasning, men sistnevnte skyter godt til side for mål.

50 minutter er spilt, når Maazouzi kommer alene med keeper, men han skyter rett på Breivik, som blir liggende i smerter, men kommer seg til hektene igjen. Stor sjanse! To minutter senere, får Tor-Martin Heglum ballen servert fra Mads Elvethun Hansen, men han får ikke stokket beina sine, så før han får skutt, får keeper hendene på ballen og avverger forsøket. Så er det Patrick Elvethun Hansen som får prøvd seg, men skyter over mål. 56 minutter er spilt, når Maazouzi finner Fredrik Rudiløkken Larsen med en pasning, men Larsen skyter på keeper og til corner.

raumnes og gjelleråsen bilde 9    raumnes og gjelleråsen bilde 10

59 minutter viser klokken når Kim Sørensen igjen finner Maazouzi med en pasning, men han skyter over mål, ny stor sjanse for Gjelleråsen! Minuttet etter, er Maazouzi alene med keeper, men i siste liten kommer Shivan Taha bakfra og får treff på ballen med sin takling, og avverger til corner!

Etter 75 min, får Øyvind Hofsrud ballen inni 16-meteren, får en dytt i møte med en forsvarer og det skrikes på straffe, men dommer Rune Løbersli, Skjetten, dømmer frispark for Gjelleråsen!

raumnes og gjelleråsen bilde 11    raumnes og gjelleråsen bilde 12

Venstre bilde: Tor-Martin Heglum  /Høyre bilde: Mange dueller i kampen

Etter 79 min, finner Fredrik Rudiløkken Larsen målscorer Maazouzi, som kommer alene med keeper fra en skrå vinkel, prøver med et innlegg foran mål, men ingen er der for å putte ballen i åpent mål, og det står fortsatt 1-0 til bortelaget, utrolig nok. 83 min er spilt når Fredrik Autio kommer alene med keeper, men i duellen får Billington tak i ballen, men i forkant hekter han Autio, og her går nok Raumnes & Årnes glipp av en straffe nr 2. Den klareste straffesituasjonen for kvelden!

Kampen ender med nok et hjemmetap for Raumnes & Årnes, som fortsatt står uten hjemmeseier. Gjelleråsen tar over 1.plassen på tabellen før de øvrige kampene blir spilt i denne 8.serierunden.

Neste motstander for Raumnes & Årnes er hjemme mot Fu/Vo2 torsdag 26.mai, et oppgjør som er berammet i 10.serierunde, mens bortekampen mot Blaker den 30.mai, er i 9.serierunde (!). Gjelleråsen skal bryne seg borte mot Fet den 28.mai, og det venter en ny og 3.bortekamp på rad mot Nittedal den 4.juni.