Akershus 4.div: Årsværste av Raumnes & Årnes gav årets første serietap mot Skedsmo2

753

Raumnes_logo     skedsmo logo

Før kveldens kamp, fant vi Raumnes & Årnes på en 5.plass på tabellen, ubeseiret med 9 poeng etter 2 seirer og 3 uavgjorte kamper, herav 2 hjemmekamper som begge har endt med poengdeling. Bortelaget Skedsmo2 låg på en 7.plass med 7 poeng, etter å ha spilt 4 kamper hjemme og èn bortekamp.

Det skjedde ikke så mye de første 10 minuttene i kampen, noterte et frispark etter 8 min for hjemmelaget, der Sondre Stranden Fagerli fikk prøvd skuddfoten, men siktet var ikke helt innstilt og skuddforsøket gikk utenfor målet.

raumnes årnes mot skedsmo2 bilde 1        raumnes årnes mot skedsmo2 bilde 2

Kveldens første mål, kommer etter 12 min når Sebastien Lobmann hos gjestene finner Mats Furuseth, sistnevnte avfyrer et skudd som går til side for keeper Mathias Årstad Olsen, og det står 1-0 til Skedsmo2. Kort tid etter, er det Lobmann selv som tester skuddfoten, men forsøket går over mål.

16 min er spilt, når hjemmelagets Tor-Martin Heglum får et innlegg fra Øyvind Hofsrud, men headingen var meget håpløst utført og ender langt til side for mål.

19 min er passert når Mads Elvethun Hansen hos R & Å får en herlig pasning, demper den fint, trikser litt og skyter over mål. Minuttet etter, er det Hofsrud som finner Heglum med et innlegg, men sistnevnte får ikke helt hodet på ballen, og ballen går til innkast.

raumnes årnes mot skedsmo2 bilde 3        raumnes årnes mot skedsmo2 bilde 4

Nr 30, Mathias Duma, fører et angrep            Hjemmelagets Zhiar Sorchi

26 min når Mathias Duma får en mulighet etter et innlegg, men bortelagets Duma får en dårlig touch, og keeper Årstad Olsen hos R & Å, får avverget muligheten for Skedsmo2.

Så har vi passert halvtimen, når Sondre Stranden Fagerli finner Fredrik Autio, og Autio bruker «venstreslegga» og skuddet fra 18 meter, går i en fin bue og til side for keeper Henrik Bøgh Teslie og i mål, og det står 1-1 på Årnes kunstgras.

Så etter 34 min, spiller Sebastien Lobmann og Nikolai Bjurholt hos Skedsmo2 en fin kombinasjon, der Bjurholt får sendt avgårde en «markkryper» mot mål, og skuddet går til side for keeper, og Skedsmo2 er igjen i ledelse, nå med 2-1.

36 min viser klokken, når Robin Rognerud hos Raumnes & Årnes får muligheten, men keeper slår skuddforsøket til corner. Kort tid etter, finner Sebastien Lobmann nettmaskene, men målet blir korrekt annulert for offside.

Kort tid før pause, får Tor-Martin Heglum en pasning fra Mads Elvethun Hansen, skuddet hans blir blokkert av en forsvarer og til corner.

Lagene går til pause på stillingen 1-2. Hjemmelaget har ikke imponert, mange feilpasninger og dårlige valg resulterte i en dårlig forestilling og Skedsmo2 leder fortjent.

raumnes årnes mot skedsmo2 bilde 5       raumnes årnes mot skedsmo2 bilde 6

Øyvind Hofsrud får første mulighet etter hvilen, men skuddet hans etter 48 min, redder keeper.

Ikke mye skjer før det har gått 59 min, men innlegget fra Lobmann hos Skedsmo2, finner ingen av hans egne, og ballen går til innkast.

65 min er spilt, når Robin Rognerud prøver å finne innbytter Nicklas Dale Sramek, men keeper redder før Sramek får truffet ballen med skuddfoten.

Skedsmo2 får en gyllen mulighet etter 70 min, men ingen rekker fram på innlegget.

Ny stor sjanse for bortelaget etter 72 min, når målscorer Mats Furuseth finner innbytter Henrik Kjos, skuddet hans stryker stolperota, går ut igjen og keeper prøver å få tak i ballen og drar med seg en motspiller, det ropes på straffe, men dommeren vinket spillet videre.

En av hjemmelagets trenere, sier oppgitt på sidelinjen at dette er årsværste av laget, noe som gir et korrekt bilde av kampen. Skedsmo2 får et par halvsjanser på slutten, men uten resultat. Kampen ender med en 2-1 seier for Skedsmo2, som påfører Raumnes & Årnes sesongens første serietap, meget fortjent.