Akershus 4.div: Gjelleråsen vant 4-1 mot Fet i serieåpningen

592

Gjelleråsen reiste til Fetsund med et lite favorittstempel og innfridde etter å ha scoret to mål i hver omgang.

Først var det Joakim Hjelkerud som scoret på straffe, før debutanten William Berg Romundgard scoret før pause.

Bortelaget gjorde to bytter i pausen, og en av de, var en ny debutant, Jonas Mathisen, som scoret sitt første seriemål kun minuttet ut i 2.omg.

Fet reduserer til 1-3, men kort tid etter, er William Berg Romundgard frempå igjen og scoret sitt andre mål for kvelden, og Gjelleråsen tar med seg alle tre poengene hjem etter 4-1 mot Fet.

fotballnerd.no fikk følgende svar fra to-målsscorer, William Berg Romundgard:

• Hvordan vil du oppsummere kampen ikveld? – Vi møtte et Fet lag som var opptatt av å ligge kompakte bakover, og prøvde å kontre på oss med baller i bakrom. Jeg synes vi starta kampen bra, klarte å trille ballen langs bakken, og skapte noen store muligheter. Vi leder 2-0 til pause, en straffe og en corner. Bent-Inge og Morten ba oss fortsette å kjøre kampen så kommer det flere scoringer. Kampen åpna seg mer opp i 2. omg og vi får mer trykk på Fet. Vi vinner tilslutt 4-1 og tar med oss 3 deilige poeng hjem.
  • Beskriv dine to mål ikveld. – Det første målet mitt så slår Joakim en strålende corner så får jeg stusset ballen i det lengste hjørnet. Det andre målet så har Mikkhu dribleshow på høyresiden og slår inn hardt langs bakken, og så setter jeg ballen i mål med innsiden.
  • Har du personlige målsetninger for sesongen? – Mine personlige målsetninger denne sesongen er å spille fast og bidra med minst 10 målpoeng, avslutter Romundgard til fotballnerd.no

Gjelleråsen stilte med 6 debutanter ikveld: Brian Dibula, Markus Kaasa, Jaran Vefring, Vebjørn Sangnæs, Mihkku Måsø og William Berg Romundgard.

fotballnerd kommer med mer info fra kampen i vår oppsummering av alle kampene i runde 1

kilde: Gjelleråsen på facebook