Akershus 4.div: Kampanalyser 18.runde: Fet med ny storseier: Vant 6-1 over Skedsmo 2!

385

På èn uke, har Fet vunnet 3 hjemmekamper på rad: 9-1 over Gjerdrum, 1-0 over Eidsvold IF, og nå 6-1 over Skedsmo 2. Takket være 9 poeng siste uken, har laget nå plassert seg på 11.plass med 19 poeng og kontakt med lagene foran seg.

Aurskog-Høland og Strømmen 2 spilte en ellevill kamp som endte 4-5!

Gjelleråsen tok en ny seier da laget fikk besøk av Lørenskog 2, kampen endte med 4-1.

Resultater 18.serierunde:

21/8: Blaker – Kløfta 1-2

Kløfta vant også første oppgjør i mai, da med 2-0 hjemme. Kløfta er ubeseiret på bortebane: 7-2-0

21/8: Hauerseter – Raumnes & Årnes 1-1

Hauerseter spilte sin første uavgjorte hjemmekamp for sesongen.

kaptein på bortelaget, Patrick Elvethun Hansen, har følgende analyse av kampen: – Hauerseter hakket bedre i 1 omgang hvor vi ikke er helt på fra start. Vi skaper noen gode muligheter uten at vi omsetter de i mål. De tar ledelsen etter at vi går med begge backene i angrep og mister ballen på vei fremover som gjør at de kontrer inn ledelsen. I 2 omgang er vi soleklart best og etter at vi utligner ved et meget pent mål av Dixon helt oppe i krysset fra 20 meter så er det kun et lag på banen. Vi har ballen hele tiden og skaper sjanse på sjanse og har sikkert 6-7 cornere i denne perioden også. Smått utrolig at vi ikke klarer å sette inn 2-1 i den perioden. Siste 5 min er begge lag nokså slitne og det blir noen muligheter til begge lag. Ingen 1-1 kamp ut ifra målsjanser, men men, avslutter Elvethun Hansen til fotballnerd.no

21/8: Aurskog-Høland – Strømmen 2 4-5

da lagene møttes i mai, endte kampen med et 1-5 tap for Strømmen 2, så Strømmen 2 fikk sin revansje. Aurskog-Høland tapte sin første hjemmekamp for sesongen!

hjemmelagets kaptein, Hans Christian Bergsjø, har følgende kampanalyse: – En av de villeste kampene jeg har vært med på. Strømmen var veldig gode, men vi kriget oss inn i det og viste ekstremt god moral. Vi hadde fortjent ett poeng da vi reduserte i det 95.minutt, avslutter Bergsjø til fotballnerd.no

21/8: Eidsvold IF – Ull/Kisa 2 0-3

Ull/Kisa 2 vant også hjemmekampen i mai, da med 3-2

21/8: Gjelleråsen – Lørenskog 2 4-1

hjemmelaget fikk sin spiller, Jaran Tennefoss Vefring, utvist i det 85 min etter to gule kort i kampen. Hjemmelagets spiller og målscorer, William Berg Romundgard, har følgende analyse av 4-1 seieren: – Vi vinner 4-1 over et bra spillende Lørenskog lag. Vi er ikke noe bedre enn Lørenskog i 1.omgang, men i 2.omgang så har vi god kontroll og skaper mye. På 1-0 målet så kommer jeg meg forbi 2 mann og slår inn og Ryden setter den i mål. 2-1 målet setter Mikkhu ned i lengste hjørnet. 3-1 målet så får jeg ballen ved 16 meterstreken og får vendt bort en Lørenskog spiller før jeg skyter ballen i mål. Og 4-1 header Kaasa inn på en corner. Deilig med seier og en liten luke ned på tabellen, avslutter Berg Romundgard til fotballnerd.no

21/8: Fet – Skedsmo 2 6-1

Fet fikk revansje for 3-0 tapet i mai da lagene sist møttes

Fets trener, Robin Ødegaard, har følgende kampanalyse å by på: – Vi får en meget god start på kampen, og leder 2-0 før 4 minutter er spilt. Skedsmo bedre med etterhvert. En kamp vi har god kontroll på. Skedsmo har en del ball, og har gode ballspillere, men liten fremdrift. Vi er gode og farlige på overganger. Vi får også muligheten til å rullere litt på laget i løpet av matchen i går, slik at flere får godt med spilletid, avslutter Ødegaard til fotballnerd.no

22/8: Gjerdrum – Eidsvold TF 2 3-5