Akershus 4.div: Kampanalyser/fakta 13.runde: Gjelleråsen har scoret 54 mål på 13 kamper!

614

Utrolige 54 mål på 13 kamper gir et snitt på over 4 mål pr. kamp (4,15) og Gjelleråsen har vunnet 10 kamper og spilt uavgjort i de 3 øvrige kampene. M.a.o. fortsatt ubeseiret når vi er kommet halvveis i sesongen. Nå ble det 6-0 hjemme mot bunnlaget Gjerdrum, som er bokført med 4 poeng. Venstrebacken, William Berg Romundgard, scoret to av målene og er nå bokført med 7 scoringer så langt i sesongen. Imponerende av en back!

Må også fremheve Kløfta som kun har 9 baklengs på 13 kamper! Også meget imponerende!

22/6: Hauerseter – Lørenskog 2  3-1 (H: Blaker 37 str,84, Syvertsen 90 /L: Mahnin 6 str) (tidl utsatt kamp)

hjemmelagets spiller, Marius Preber, har følgende kampanalyse å gi til fotballnerd.no:God og fortjent seier! Starter dårlig hvor vi får straffe imot etter 2 minutter og kommer bakpå fra starten! Tar litt tid før vi kommer oss på riktig spor men skaper en del gode sjanser og burde utlignet tidlig! Vi får også straffe ved en hands som Simen setter i mål! 1-1 til pause og vi kommer ut i 2 omgang og jager en ledelse! Til slutt får vi hull på byllen hvor Simen header inn et frispark! Resten av kampen har vi full kontroll og Martin L får kriget til seg ballen fra keeper og fastsetter resultatet til 3-1! Tre viktige poeng i en tung uke med 3 kamper på 7 dager!, avslutter Preber

Resultater 13.serierunde:

25/6: Blaker – Eidsvold TF 2 UTSATT

25/6: Lørenskog 2 – Skedsmo 2 2-7 (L: Pedersen 33,Mølster 58 str/S: Mork 28,74, Thaqi 37,45,56, Andresen 42, Lindahl 90)

Afrim Thaqi scoret hatrick for Skedsmo 2 som vant 7-2 borte mot Lørenskog 2 i en kamp der gjestene fikk sin spiller, Kenneth Stovner Jacobsen, utvist med direkte rødt kort etter 50 min på stillingen 1-4.

25/6: Raumnes & Årnes – Ull/Kisa 2 3-1 (RÅ: Patrick E. Hansen (2 mål) Mads E. Hansen /UK: ? (ikke oppdatert på fotball.no mens vi skriver dette)

hjemmelagets kaptein og 2-målsscorer, Patrick Elvethun Hansen, kommer med følgende kampanalyse:Full kontroll fra start til slutt, Ull/Kisa 2 produserer knapt en eneste målsjanse. Målet deres kommer på et skudd som går via backen vår, bortsett fra det har vi full kontroll. Vi skaper mange sjanser selv og er smått utrolig at det bare ble 3-1! Godt å putte på to mål på kontoen min også, avslutter Elvethun Hansen til fotballnerd.no

25/6: Hauerseter – Fet 4-1 (H: Knudsen 25,84, Preber 52, Rød 90/F: E.Søgård 32)

fra hjemmelagets spiller og målscorer, Marius Preber, får vi følgende kampanalyse av nok en hjemmeseier:Ny match og tre nye poeng! Kampen har et veldig rolig tempo i første omgang hvor Fet ønsker å spille ball og får lov i begynnelsen, vi setter ikke tempoet vi ønsker når vi har ball så da blir det labert tempo! Vi får en ledelse ved dødball hvor Vegard header inn 1-0! Fet får noen sjanser og får utligningen sin ved et frispark fra 26 meter som Espen Søgaard setter rett i mål! I 2 omgang gjør vi et bytte ved å sette inn Remi Rød og det gir automatisk effekt! Vi får 2-1 tidlig i andre omgang hvor vi presser høyt! 3-1 kommer etter nok en dødball hvor Vegard får være helt alene og stuper inn en komfortabel ledelse! Det er nok det som avgjorde kampen og vi får inn det fjerde målet ved Remi Rød! En godt gjennomført uke hvor vi får 9 av 9 mulige poeng! Denne seieren dedikeres til tidligere lagkamerat og Hauerseter spiller Troung Tran som gikk bort på torsdag! Ny kamp onsdag mot Turn 2 før vi tar en fortjent sommerferie, avslutter Preber til fotballnerd.no

25/6: Gjelleråsen – Gjerdrum 6-0 (G: Berg Romundgard 18,47, Ask Mathisen 23, Stokken Kaasa 41,42, Grandre 90)

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra 2-målsscoreren, William Berg Romundgard:Vi starter slurvete, men ti minutter ut i kampen så begynner vi å kjøre over dem og viser at vi er et bedre lag rett og slett. Det er spill mot ett mål i 80 minutter og vi kunne ha scora mange flere mål. Første målet mitt så slår Joakim en fin corner hvor jeg treffer bra med høyrefoten og plasserer den i hjørnet. 2 målet mitt så er det vel Pande som kaster inn i boksen og Emil stusser videre, og jeg kommer meg foran mannen min, og får en enkel jobb med å sette ballen i mål, avslutter Berg Romundgard

26/6: Eidsvold IF – Aurskog-Høland 1-4 (E: Kristiansen 65 /AH: Studsrud 15,78, Skjeggenes 24, Krogstad 26)

Før halvtimen var spilt, ledet Aurskog-Høland 3-0.

Bortelagets trener, Arne Henrik Vestreng, har følgende å si om kampen:En meget god kamp fra vår side. Gutta fulgte kampplanen og la ned en skikkelig innsats. Vi var gode i duellspillet, ballinnehavet og bevegelsene framover i banen. Vi burde scoret flere mål, men 4-1 mot Eidsvold IF på bortebane må vi være fornøyde med, avslutter Vestreng til fotballnerd.no

26/6: Kløfta – Strømmen 2 3-0 (K: S.Saleh 45, Nystrøm 53, Bujupi 90)

Kløfta har 9 kamper på rad uten tap hvorav 8 seirer (7 seirer på rad)

vi får følgende kampanalyse fra Steffen Nystrøm hos Kløfta, som scoret et av målene: – Vi blir litt presset i første omgang men har god kontroll. De trille mye ball men kommer ikke til de største sjansene. Vi scorer 1 – 0 rett før pause. I andre omgang kommer vi ut litt mer skjerpet og har god kontroll hele omgangen. Scorer 2-0 rett etter pause. Jeg fikk ballen førtifem grader ut å satt den i lengste. 3-0 rett før slutt. En god seier, avslutter Nystrøm til fotballnerd.no

det omvendte møtet i mars, endte med 4-1 seier til Gjelleråsen

kampen: Blaker – Strømmen 2, spilles 25.august!

etter 14.serierunde, så er det sommerferie, og neste runde starter fra 31.juli med Eidsvold TF2 – Gjelleråsen