Akershus 4.div: Resultater og kampfakta 14.serierunde, Adam Olsen scoret 2 mål da Kløfta vant 4-0 borte mot Fet

476

gjelleråsen fotball logo  rælingen fotball logo

Kamper 14.serierunde, resultater:

1/8 Eidsvold IF – Skedsmo2 3-0

Eidsvold IF vant også forrige kamp, da endte det med 5-2 seier borte.

2/8 Gjelleråsen – Skårer 2-2 (G: Holmen 73, Hjelkerud 77/S: Kristoff 40, Langseth 90)

Skårer vant 3-2 i forrige oppgjør. Skårer fikk Christian Gulbrandsen utvist etter 84 min etter 2 gule kort. Gulbrandsen får 1 kamp karantene. Gjelleråsen avgav sine første poeng hjemme etter å ha vunnet de første 5 hjemmekampene sine. Skårer står fortsatt uten borteseier!

3/8 Fu/Vo2 – Gjerdrum 1-2 (F: Finstad 71/G: Rødsrud 22, Årdal 68)

Forrige oppgjør endte også med Gjerdrum-seier, da med 3-1, og laget har da tatt 6 poeng mot Fu/Vo2.

4/8 Rømskog – Eidsvold TF2 1-1 (R: Sandby 67/E: Solberg 17)

Første oppgjør endte med 4-1 seier til Eidsvold TF2.

4/8 Fet – Kløfta 0-4 (K: Saleh 1, Hovde 18, Olsen 26,71)

Kløfta vant 4-0 borte mot Fet og Adam Olsen noterte seg for 2 nye mål og 21 mål totalt. Forrige oppgjør endte med 4-3 seier for Kløfta, som dermed har kapret 6 poeng mot Fet.

5/8 Raumnes & Årnes – Nittedal 7-0 (RÅ: Fagerli 32, Heglum 58,65, Rognerud 66, Elvethun Hansen 69,72, Hofsrud 90)

Hjemmelaget tok sin andre hjemmeseier for sesongen da de knuste Nittedal hele 7-0. På 14 minutter i 2.omg scoret Raumnes & Årnes 5 mål (!). Laget vant også det omvendte oppgjøret med 3-1 i seriepremieren i Nittedal. 60 tilskuere var vitne til målkalaset i 2.omgang.