Akershus 6.div: Løvenstad – Raumnes & Årnes 2 endte 4-7

444

Mads Elvethun Hansen ble «Man of the Match» med sine 5 mål for Raumnes & Årnes 2!

122_lovenstad  Raumnes_logo

Forrige oppgjør lagene spilte den 4.mai endte med 5-2 seier til Raumnes & Årnes.

Allerede etter 2 minutter, finner Mads Elvethun Hansen, nettmaskene og bortelaget leder 1-0. Samme mann, finner nettmaskene også i det 8.min samt 20.min før hjemmelaget reduserer til 1-3 etter 44.min ved Niklas Tangen Klein. M.a.o. ekte hatrick av Mads Elvethun Hansen for gjestene.

Pauseresultatet blir 1-3

Så scorer bortelagets spiller, Jørgen Aaserud, selvmål etter 47.min, det står 2-3.

Etter 53.min, utligner Simen Andrè Kroken for hjemmelaget og det står 3-3 og ny spenning i kampen.

Men kun tre minutter senere, scorer Toma Rimac for Raumnes & Årnes 2, og bortelaget leder 4-3.

Så dukker Joakim Patrix Foureaux for bortelaget opp og øker til 3-5 etter 63.min, og tre minutter senere, er Mads Elvethun Hansen på farten igjen og scorer sitt fjerde mål for dagen.

Løvenstad reduserer nok en gang etter 75.min ved Jonas Werner, stillingen er 4-6.

Men Mads Elvethun Hansen hos Raumnes & Årnes 2 er i skikkelig scoringshumør, og øker til 7-4 for bortelaget.

fotball-i-nettet

fotballnerd.no får følgende kommentar til kampen fra lagleder, Pål Stokkebryn: » Vår kamp mot Løvenstad var en god 6.divisjonskamp med til tider bra tempo og pasningsspill og med to angrepsvillige lag, som igjen gikk litt utover forsvarsspillet. Vi ledet 3-0 med ekte hattrick av Mads før Løvenstad klarte å utligne til 3-3. Løvenstad var gode på sine dødballer og fikk vel tre mål på det. Så skjerpet vi oss igjen uten at Løvenstad helt klarte å svare. Etter å ha ledet serien til ferien startet vi høstsesongen med tre strake tap før vi nå har to seire. Som i 4.div er det veldig jevnt og vi jobber hardt for å holde plassene i både 4. og 6. div.», avslutter Stokkebryn til fotballnerd.no

Med sine 5 mål i kampen, er Mads Elvethun Hansen å finne på en 5.plass på toppscorerstatistikken med 10 seriemål, 3 mål bak Anders Bakke og Eirik Knai Øverbakken, begge spiller for Borgen, som har 13 seriemål.

Neste kamp for Løvenstad blir borte mot Skjetten 3 idag (12/9) mens Raumnes & Årnes 2 møter Rælingen 2 tirsdag 13.sept.

Løvenstads spillertropp: Simen Kværndal Nordengen (gult kort), Hans Christian Magelssen, Andreas Jøleid (gult kort), Jon Øyvind Johnsen, Jonas Werner, Mathias Bergedal Hoberg, Niklas Ahlman Hoff, Sigve Walstad, Michael Johansen, Johannes Dalholt (gult kort), Håkon Nordgård (gult kort), Steffen Johannessen Westgård, Simen Andrè Kroken, Sebastian Abusdal, Niklas Tangen Klein, Ole-Bernhard Sverresen (gult kort), Espen Berntsen

Raumnes & Årnes 2 spillertropp: Anders Herberg, Tobias Stokkebryn Jensen, Hans Werner Sætran, Mads Elvethun Hansen, Gøran Johansen, Fredrik Autio, Kjell Sindre Myhr, Lasse Holum Hansen, Eivind Solhaug, Joakim Patrix Foureaux, Toma Rimac, Stian Linderoth-Jensen (gult kort), Jørgenn Aaserud, Fredrik Stokkebryn