Akershus 6.div: Raumnes & Årnes 2 vant 4-0 over Rælingen 2

400

To mål av Steinar Hofsrud, et av Stian Linderoth-Jensen og et nydelig «i krysset mål» av Kim Andre Gran, sikret nye 3 poeng til hjemmelaget som etter kampen ligger på 2.plass i 6.div, kun poenget bak Gjerdrum 2, som ikveld vant sin kamp borte mot Kurland med 3-1.

fotball

Før avspark, finner vi Raumnes & Årnes 2 på en 4.plass med sine 29 poeng, mens Rælingen 2 finner vi plassert på en 10.plass med 15 poeng. Naturlig nok, var hjemmelaget favoritter til å vinne kampen, forrige oppgjør vant Raumnes & Årnes 2 i Rælingen med 5-4 (!) den 10.mai.

Etter 8 spilte minutter, kommer kampens første mulighet når Eivind Solhaug hos hjemmelaget får sendt avgårde et skudd, men til side for mål. Minutter senere, er det bortelagets Syed Ehtasham Ul Hassan som får testet skuddfoten, men forsøket hans går over målet til keeper Emil Qvikstad.

Så etter 15 minutter, utnytter Steinar Hofsrud en tabbe i forsvaret hos Rælingen, han får ballen og skyter til side for keeper, og Raumnes & Årnes 2 tar ledelsen 1-0.

31 min viser kampuret, når Stian Linderoth-Jensen finner Kjell Sindre Myhr med et innlegg, sistnevnte header utenfor mål. Nesten 2-0!

5 min før pause, prøver Syed Ehtasham Ul Hassan seg igjen, men headingen hans går over mål.

Rett før pause, kunne det blitt 1-1 når Henrik Sandås hos gjestene får en meget god målsjanse, men også hans forsøk på heading går over målet til Qvikstad.

Lagene går til pause på stillingen 1-0 til Raumnes & Årnes 2.

Hjemmelaget bytter keepere i pausen, og inn kommer Anders Herberg.

Så etter 50 spilte minutter, er det tid for frispark for hjemmelaget. Stian Linderoth-Jensen får muligheten fra ca 20 meter, og fra sidelinjen ropes det på at han får legge den i keeperhjørne, og Stian gjør nettopp det (!) og det står 2-0 til hjemmelaget. Flott scoring!

Men bortelaget gir ikke opp. Kun minuttet etter, får Truls Grønli Olsen en god mulighet til en redusering, men skuddforsøket hans går utenfor målet til Herberg.

57 minutter ut i kampen, scorer bortelaget, men scoringen blir annulert for offside.

Fredrik Autio får sjansen til et skudd etter at han forserer seg inn innenfor 16-meteren, men skuddet hans får keeper reddet.

77 minutter er spilt, når Stian Linderoth-Jensen kommer på et raid og inn i feltet, finner Steinar Hofsrud med en pasning, og Hofsrud klinker til og scorer til side for keeper, det står 3-0 til Raumnes & Årnes 2, som nå bør kontrollere dette inn til slutt med 3 poeng.

Så nå 90 minutter er passert, får hjemmelagets spiller, Kim Andre Gran, ballen på 16-meterstreken, klinker til og plasserer ballen i krysset, for en scoring, og 4-0 til Raumnes & Årnes 2, som blir sluttresultatet.

fotballnerd.no får en kommentar fra lagleder, Reino Autio: «Følte at vi hadde rimelig kontroll i hele kampen. Målet var at alle skulle få spilletid og vi i fellesskap skal få et godt resultat. Vi leder fortjent til pause, men må hele tiden minne på å hjelpe til med å holde kampplan og formasjon. Går mye på dette da gruppa består av stor bredde og fra 3-4 arenaer. Stort sett samme strategi og mål for andre omgang. Ser at Rælingen fort kunne fått mål, men mener vi tar dette med de riktige disponeringer. Mange gode prestasjoner i forhold til forutsetninger, men en god sentrallinje. Også mål å utvikle spillere på vårt rekruttlag, prioriterer dette også i denne kampen. At vi vinner 4-0, er en bonus», avslutter Autio til fotballnerd.no