Akershus 9.div: Skjetten4 fortsetter å vinne, påførte Skogbygda sitt første serietap for sesongen

934

skogbygda fotball logo       skjetten fotball logo

Begge lagene hadde full pott etter 3.serierunder og 9 poeng før kveldens kamp.

Det var det mestscorende laget i serien som åpnet best på Funnefoss kunstgress og finner nettmaskene etter 9 spilte minutter. Andreas Fjeldstad fyrer av et skudd på en corner, treffer en forsvarer og forandrer retning og i mål, vi konkluderer med et selvmål og bortelaget leder 1-0. Før scoringen, hadde hjemmelagets Tømmervik avfyrt et skudd på mål, men forsøket gikk utenfor. Etter 13 minutter, kommer kveldens flotteste scoring, når Haakon Larsen avfyrer et skudd med venstrefoten fra ca 18 meter, og den går i en fin lav bue og plassert til høyre for keeper Frigård, dermed står det 2-0 til gjestene, som har fått en pangstart på kampen og er oppi 29 mål så langt på 4 kamper.

25 minutter ut i kampen, er det Stian Exi Skogly som tester skuddfoten, men heller ikke han har en godt nok innstilt sikte og skuddet går høyt over mål. Etter halvtimen er spilt, får Solbrekken hos Skjetten4 muligheten og sender avgårde et skudd, som blir blokkert til corner. Minuttet senere, får bortelaget på ny sjansen med et skudd som går forbi keeper, men en av forsvarerne klarer så vidt å unngå at ballen passerer målstreken, og får sparket ballen tilbake til sin keeper, som avverger situasjonen. Det ropes om tilbakespill, men dommer Dag Stefan Hoel, fra Fu/Vo, er ikke enig.

Skogbygda produserte noen halvsjanser i 1.omg, men det var gjestene som var best før pausen. Pauseresultat: 0-2

skogbygda1            skogbygda2

Skogbygda hadde en alvorsprat i pausen, noe de viste ved å åpne omgangen best og allerede etter 3 minutter, smeller Stian Exi Skogly avgårde et skudd som keeper Christoffer Næss ikke klarer å avverge, og det står 1-2, en fin redusering av hjemmelagets Exi. Kort tid etter, får Skogbygda en corner, og her klarer ingen av hjemmelagets spillere å få foten på innlegget, her kunne det lett ha stått 2-2.

56 minutter er gått, og Skjetten4 begynner å våkne til liv igjen og får en god mulighet, men keeper Frigård får en hand på ballen. Etter timen er spilt, smeller en Skjettenspiller avgårde et skudd, som treffer tverrliggeren og over. Nære på at det står 1-3 her. Stian Jarnbjo kom inn for bortelaget i pausen, og han skyter til side for mål etter 62 min. Tor Erik Tømmerbakk får muligheten på et frispark etter 64 min, men skuddet går til side for mål. Kort tid etter, er Stian Exi Skogly frampå igjen, er i duell med keeper og skal få inn en heading, men Næss bokser ballen ut.

67 spilte minutter når Martinsen blir felt innenfor 16-meteren, Skjetten roper på straffe, men dommer Hoel vinker spillet videre.

skogbygda3    skogbygda4

Siste halvdel av 2.omg, får hjemmelaget kjørt seg skikkelig mot Skjetten4, og etter 75 minutter, får innbytter Stian Jarnbjo treff på ballen som finner nettmaskene, og det står 1-3. Men i forkant av dette angrepet, skulle Skogbygda hatt frispark når en av spillerne blir brutalt overfalt og lagt i bakken, men dommeren vinker også dette videre og blåser ikke, til store protester fra sidelinjen. Minutter senere får Skjetten4 et mål annulert for offside.

Hjemmelagets Tømmerbakk får en god mulighet rett før full tid, men skuddet hans går over mål etter et bra angrep. Kampen ender med 1-3 tap for Skogbygda, Skjetten4 var et nummer for store og vinner totalt sett fortjent.

Skjetten4 står da fortsatt med full pott etter 4 kamper med sine 12 poeng, mens Skogbygda har sine 9 poeng.

Neste kamp for Skogbygda, er hjemme i Skogbygda mot Lillestrøm4 mandag 9.mai, mens Skjetten4 skal møte samme lag, Lillestrøm4, i bortekamp søndag 15.mai.

skogbygda5

Gule kort: Stian Exi Skogly, Skogbygda, samt Andreas Fjeldstad og Haakon Larsen, Skjetten4

Dommer: Dag Stefan Hoel, Fu/Vo

Antall tilskuere: 14

Skogbygdas 11 utvalgte: Frigård, Tømmerbakk, Thomassen, Moløkken, Flinkop, Borgenholt, Holm Martinsen, Johnsen, Scharning, Rzeznik, Exi Skogly. Reserver: Tørris, Bråten

Skjetten4s 11 utvalgte: Næss, Langbo, Solbrekken, Pettersen Søfting, Larsen, Fagerås, Åsan Østby, Kjelsrud, Fjeldstad, Arntsen, Martinsen. Reserver: Schwarts, Kjølmoen Jenssen, Jarnbjo

Med forbehold for eventuelle faktafeil i artikkelen!