Albin Sporrong scoret sitt første MIF-mål foran familien på balkongen: – Det var veldig spesielt

371
Albin Sporrong var skuffet over at hjemmelaget ga fra seg initiativet. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Consto Arena, Mjøndalen

Albin Sporrong har kommet godt i gang med tilværelsen i Mjøndalen. Etter flere kamper på rad fra start, scoret unggutten sitt første mål i brunt lørdag kveld mot Lillestrøm. Svensken er tydelig på at det var en spesiell opplevelse, selv om det endte i et skuffende resultat.

– Det var utrolig kult å score mitt første mål for hjemmefansen. Det var veldig deilig å komme i gang, men samtidig kjedelig når man ikke får et poeng engang. Helst vil man jo vinne så det er veldig kjedelig, sier Albin Sporrong til Fotballnerd.no like etter kampslutt.

Ekstra spesielt ble det for unggutten at familien hans var tilstede da han satte inn scoringen på elegant vis etter snaue fire minutter i kveldens kamp. Sporrong har nemlig leilighet på Consto Arena, og lørdag kveld var hans svenske familie på plass i Mjøndalen for første gang, og overværte det hele fra balkongen.

- Annonse -
Familien til Albin Sporrong var tilstede for første gang i Mjøndalen lørdag kveld. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Den svenske unggutten var fornøyd med intensiteten og entusiasmen fra hjemmelaget i starten av kampen. Samtidig er han skuffet over måten de ga fra seg initiativet i kveldens oppgjør.

– Vi starter kampen bra med mye intensitet og fortsetter på det sporet også utover i omgangen der vi kjemper på og jobber hardt. Men vi trapper litt ned på presspillet og det er da de får lov til å ta mer over og etterhvert også score mål på oss. Det er synd at vi ikke orker å holde det oppe hele omgangen, konstaterer Sporrong til Fotballnerd.no.

Sporrong var overbevist om at å opprettholde presspillet ville vært helt avgjørende i oppgjøret. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Midtbanespilleren var overbevist om at Mjøndalen skapte alt for lite mot Lillestrøm.

– Vi skaper et par store sjanser, og spesielt den gode headingen til Stokke er en god mulighet for oss. Så vi har jo et par store sjanser og noen halvfarligheter, men vi skaper generelt for lite i dag. De skaper også mer enn oss i dag. Vi spiller egentlig en helt grei kamp, men vi skaper for lite. Helt enkelt, avslutter Sporrong til Fotballnerd.no.

Sporrong har stor løpskraft og er en viktig brikke i presspillet til Mjøndalen. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -