Alessane Plea med hattrick mot Werder Bremen

99

Alessane Plea med hattrick i bortekampen mot SV Werder Bremen.

TSG Hoffenheim – FC Augsburg

Etter en meget god start fra gjestenes sid, med en rekke store sjanser de første ti minuttene i kampen på Rhein-Neckar-Arena. Augsburg fikk allerede tildelt frispark i farlig området, men ballen fyker utenfor målet til Hoffenheim. To minutter senere kommer Kerem Demirbay (Hoffenheim), seg fri ute på flanken og løsner skuddet. Ballen går like utenfor høyre stolpen til gjestene.

Vertene overtar mer og mer, men presisjonen er langt unna hva supporterne ønske å se. Det blir med at lagene går til pause på 0-0. Andre omgang FC Augsburg fosser forover og Philipp Max fyrer av et skudd på mål som keeper avverger. Hoffenheim tar ledelsen i det 65 minuttet ved Andrej Kramaric. Joelinton sto for den målgivende pasningen. Så bare minutter senere er utligningen et faktum ved Alfred Finnbogason utligner til 1-1. Flott spill fra Marco Richter før scoringen. 1899 Hoffenheim leder 2-1 etter en scoring av Reiss Nelson. Kampen blåses av og TSG Hoffenheim vinner.

Werder Bremen – Borussia Mönchengladbach

To lag som har åpnet sterkt i årets sesong, og gjestene kommer best igang i kampen. Ni minutter får gjestene en sjanse,ballen blir spilt igjennom til Soren Storks, til hans fortvilelse blåses av for offside. 21 min, Werder Bremen, fosser fremover i banen, og Maximilian Eggestein fyrer av et skudd som går utenfor. To minutter senere kommer vertene nok engang igjennom, og skuddet til Martin Harnik fyrer av et skudd, men får ikke ballen i mål. Seks minutter før hvilen, kommer målet og det er gjestene som får scoringen når Alassane Plea dundrer ballen i mål og Gladbach tar ledelsen på Weserstadion.

Lagene går til pause på 0-1. Så øker gjestene ledelsen i det 58 minuttet ved Alassane Plea setter ballen i mål og øker Borussia Mönchengladbachs ledelse til 0-2 i Bremen. Thorgan Hazard sto for den målgivende pasningen. Nå skjer det masse på Weserstadion får gjestene går opp i en 0-3 ledelse, etter at Alassane Plea scorer sitt tredje for dagen. Nuri Sahin setter inn en redusering på Weserstadion. Stillingen er nå 1-3. Flott spill fra Ludwig Augustinsson før målet. Werder Bremen angriper og Max Kruse får avsluttet. Headingen treffer ikke Borussia Mönchengladbach-målet. Det ender med at Gladbach vinner 1-3 til pipekonsert fra hjemmefansen.

Sport-Club Freiburg – 1. FSV Mainz 05

Gjesten får to kjappe, sjanser. 1. FSV Mainz 05 avanserer forover og Jean Philippe Mateta kommer til avslutning. Headingen blir klarert av forsvaret til Freiburg. Så avanserer Aaron Martin forover på Schwarzwald-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring. Seks minutter kommer målet for gjestene, etter en scoring av Jean-Philippe Gbamin. Bare ti minutter senere kommer andre målet for gjestene ved Jean Philippe Mateta header ballen i mål og 1. FSV Mainz 05 går opp til en komfortabel 0-2-ledelse.

Så får vertene en mulighet like før pause, dog blir det ingen tellende resultat, og lagene går til ledelse på 0-2 til Mainz. Gjesten fortsetter å kjøre kampen, uten at det blir noe voldsomt til sjanser. I stede er det hjemmelaget som får to sjanser, begge skuddene går utenfor mål. Mål! Roland Sallai holder SC Freiburget inne i kampen med en redusering til 1-2. Mål! 1. FSV Mainz 05 øker ledelsen til 1-3 etter en scoring av Karim Onisiwo på Schwarzwald-Stadion. Kampen blåses av og Mainz vinner over Freiburg.

Fortuna Düsseldorf – Hertha Berlin

Fortuna Dusseldorf var ut etter en seier, og det startet godt for hjemmelaget. Fortuna Dusseldorf avanserer forover i Düsseldorf. Rouwen Hennings avslutter, men treffer ikke mål. Ondrej Duda (Hertha BSC) avanserer forover på Merkur Spiel-Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring. Maximilian Mittelstadt (Hertha BSC) pådrar seg et gult kort. Så får gjestenes Mittelstadt sitt andre gule kort, og dermed må Hertha spille resten av kampen med ti mann. Fortuna fosser fremover etter pause.

Sjanse! Fortuna Dusseldorf avanserer forover, men Kevin Stoger avslutter utenfor. Så måtte målet komme, og det til hjemmelaget. Takashi Usami setter ballen i nettet og Fortuna Dusseldorf leder nå 1-0. Niko Giesselmann var nest sist på ballen. Dansken Rouwen Hennings gir Fortuna Dusseldorf en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Matthias Zimmermann før målet. Fortuna Dusseldorf går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Benito Raman. Matthias Zimmermann sto for den målgivende pasningen. Davie Salke sørger for at gjestene får et trøstemål i kampen. Fortuna Düsseldorf vinner kampen og det er en fortjent seier.

Nürnberg – VfB Stuttgart

Georg Margreitter (1 FC Nuremberg) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene. Gjestene kommer like etterpå og får til en sjanse. Dog blir det ikke mye ut av situasjonen. 30 minutter spilt og vertene får en sjanse, ballen går like utenfor målet til hjemmelaget. Det skjedde ikke allverden i første omgangen, og lagene går til pause på stillingen 0-0.

I det 68 minuttet kommer målet og det til Stuttgart ved Timo Baumgartl. I det 82 minuttet Erik Thommy gir VfB Stuttgart en komfortabel 0-2 ledelse. 1 FC Nuremberg avanserer forover i Nurnberg. Vura avslutter, men treffer ikke mål. Det blir med en 0-2 seier til VfB Stuttgart.

[pro_ad_display_adzone id=»45143″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]