Ambisjonen vår er å etablere oss på høyere nivå

553
Kråkerøy IL avdelingsvinnere 2016

Kråkerøy IL hadde en fenomenal sesong i 3 divisjon i fjor, 1 plass i ligaen og i Desember var det de som klatret til topps i romjulscupen i byen, vi tok en prat med KIL trener Jon Hermansen

For noen år tilbake begynte ting å skje på blomsterøya, laget Kråkerøy IL som lå nedover i divisjonene, begynte en klatring oppover i seriesystemet. Den gamle Fredrikstad helten Bjørnar Johannessen var trener og hentet spillere som kunne hjelpe laget oppover.

Les også: Denne mannen snakker NFF med

Året før valgte Bjørnar å trekke seg, og Kråkerøy ansatte en annen tidligere Fredrikstad helt, Jon Hermansen til å lede laget og med seg som assistent fikk han med seg tidligere sportsjef i Fredrikstad, Joacim Jonsson på laget. I 2015 havnet Kråkerøy på 2.plass bak oppsykksrival Oppsal som rykket opp til 2.divisjon, i fjor vant de ligaen men rykket som kjent ikke opp på grunn av endringer i seriesystemet. Jon Hermansen fikk en glimrende start som Kråkerøy trener og vi tok en prat med han, litt om ambisjoner og litt om hvordan samarbeidet fungerer mellom han og Joacim:

- Annonse -

– Samarbeidet mellom meg og Joacim fungerer bra, vi har kjent hverandre siden vi spilte sammen i Fredrikstad FK. Vi utfyller hverandre bra og han er en veldig kunnskapsrik person som krever mye av spillerne og av seg selv, men best av alt er han en veldig hyggelig person svarer treneren før han fortsetter:

– Ambisjonene våre er å etablere oss på et sportslig høyere nivå, men vi er også ydmyke i forhold til at vi møter mange hardtsatsende lag sier treneren.

Les også: Slik spilles OBOS ligaen 2017

Vant lokal romjulscup

Kråkerøy klatret helt til topps i romjulscupen som ble arrangert i romjula. Lag som blantannet Fredrikstad FK og Sarpsborg 08 ble slått ut av cupen av sine motstandere mens Kråkerøy klatret helt til topps etter å ha slått ut Halden laget Fredrikshald om seieren hadde treneren dette å si:

– Det er alltid gøy å vinne uansett hva det er, ekstra moro at det er med halvparten av spillerne fra juniorlaget, det viser at det er spennende spillere på vei oppover fra junior avdelingen forklarer treneren.

I forhold til forsterkninger hadde han ikke noe nytt å fortelle om, men han pratet også litt om hvordan typer de kunne se for seg:

– Vi har ikke økonomi til kjøp, men ønsker å forsterke oss. Det skal derimot være med spillere som hever oss og som passer inn i Kråkerøy sin spillerstil og har de menneskelige egenskapene vi ser etter avslutter Jon Hermansen til oss.

Det kan bli veldig spennende å følge laget fra Fredrikstad i den nye regionsligaen som fotballforbundet har satt opp, vi i fotballnerd ønsker Kråkerøy IL lykke til i divisjonen og planene de har fremover.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -