Ampert da Sunderland gikk på kjempesmell

1304

Aston Villa gjestet lørdag Sunderland til bunnkamp i Premier League. For de to managerne, Tim Sherwood og Gustavo Poyet, blir nok både kvelden og den kommende uka svært forskjellig.

Bunnkampen, som var svært viktig for begge lag endte i fiasko for vertene. Målene rant inn bak keeper Costel Pantillimon og etter 44 minutter sto det hele 4-0 til gjestene. Da var det nok for deler av hjemmefansen, som forsøkte å ta seg inn til Sunderland-benken og deres manager Gus Poyet. Meldingene haglet og mange lurer nå på om Poyet er Sunderland-manager særlig mye lengre. Dette var ikke første gangen klubben fra nord-øst gikk på en stor smell denne sesongen. I høst tapte de hele 8-0 borte mot Southampton. Laget har slitt hele sesongen og har siden boxing day bare tatt 1 seier på de 12 Premier League-kampene som har vært spilt i denne perioden. TV2’s kommentator Kasper Wikestad var en av flere som tvitret at de nå trodde Poyet var ferdig i klubben. Så får vi se hva kvelden og dagene som kommer bringer av nyheter fra Stadium of Light.

For Aston Villa’s del var dette rene julekvelden. Omdiskuterte Tim Sherwood ser ut til å ha fått Birmingham-klubben på rett vei. Etter to seire over rival West Brom på rad i Fa-Cup og liga, var dette deres tredje strake seier. Det var forøvrig første gang denne sesongen at laget scoret 3 mål eller mer i en Premier League kamp. Med denne 4-0 seieren klatret Villa forbi Sunderland på tabellen og opp på 16.plass.