Ancelotti: Det var en perfekt dag

126
AC Milan har ingen planer om å hente italieneren hjem til San Siro. Foto:(Flickr)

I går holdt Bayern München «lekestue», med bunnlaget Hamburger SV. De ga seg ikke før det sto 8-0 på måltavlene på Allianz Arena.

Bayern München-treneren Carlo Ancelotti hyllet i går sine spillere etter en overbevisende 8-0 seier over Hamburger SV.  Hvor han beskrev seieren over HSV som «perfekt», som også var italienerens 1000 kamp som hovedtrener.

Robert Lewnadowski scoret også sitt tredje hattrick for sesongen. Bayern topper ligaen med fem poeng ned til lag nummer to. Hr Ancelotti, som nå har vunnet 591 kamper som hovedtrener, erkjente at selv han var overrasket over kvaliteten laget hans beviste på Allianz Arena.

«Det var en perfekt dag, en perfekt kamp,» sa han til Bayern offisielle nettsted.

- Annonse -
«Vi spilte underholdende gjennom 90 minutter. Jeg sa til spillerne mine før kampen, at de måtte gjøre meg «stolt» i min jubileumskamp og spille en god kamp».
«Jeg hadde ikke forventet at det skulle svare så godt. Men jeg er veldig glad og stolt, noe jeg ønsker vi skal fortsette inn mot de neste kampene våre».
Hamburger keeperen Rene Adler spilte i går sin kamp nummer 250 i Bundesliga, men det var ikke mye han kunne gjøre i sin jubileumskamp.
«Vi var ikke med i kamp fra første spark på ballen, det føltes ut som vi aldri kom oss inn i kampen i det hele tatt».
«Vi ble utspilt av Bayern. Måten de slo oss på var verbalt vondt, det er uutholdelig.»

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -