Anderlecht-profil vil bort etter hendelsene i Brussel

249

Mer enn 30 mennesker ble drept i terrorangrepet mot den belgiske hovedstaden tirsdag, og nå ønsker ikke spissen Matias Suarez å være mer i klubben.

Den argentinske spissen Matias Suarez, som kom til Anderlecht i 2008, har nå bestemt seg for at han ønsker seg  bort fra Stade Constant Vanden Stock, som er hjemmebanen til Anderlecht.

– Jeg var ikke hjemme, jeg var på vei til trening og hørte om angrepene på radioen i bilen min. Det var veldig skremmende, forteller  Suarez til den spanske TV-programmet El Chiringuito. 

– Jeg prøvde å ringe min datter for å høre om alt var bra med henne, og for å høre om jeg skulle ta en tur innom henne. Jeg fikk også en telefon fra treneren min om at treningen var blitt avlyst. Det er skremmende, spesielt for min familie. Etter det som skjedde i Paris har alt forandret seg. Du ser ikke mange folk ute på gatene eller i kjøpesentrene mer . Folk er nesten aldri ute mer fordi alle er redd, fortsetter han.

- Annonse -

– Her hvor jeg bor har vi et nabolag med fullt av Jihadister og kriminelle, som er i stand til å gjøre hva som helst for at folk skal føle seg redd.

– Det er ikke på grunn av landet, og at det er veldig flott her. Jeg elsker Belgia og folkene i landet. Men jeg har snakket med min kone og min agent og  rundt min families sikkerhet, og har bestemt  meg for å skifte klubb i juni, sier Suarez.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -