Ante Rebic forlenger kontrakten med Eintracht Frankfurt

64

Ante Rebic har bestemt seg for å bli i Frankfurt. Til tross for flere interesserte klubber har offensivspilleren forlenget sin kontrakt til 2022. Opprinnelig varte kontrakten til 2021.

- Annonse -

– Ante er blant VMs mest positive framtoninger, og det er klart at dette har utløst stor interesse. Det er en stor suksess for Eintracht Frankfurt å klare å beholde en såpass sterk spiller. Noen toppklubber ville signere Ante, og han hadde det ene eller andre tilbudet som økonomisk sett var bedre enn vårt, sier sportssjef Fredi Bobic til klubbens hjemmeside.

Etter et sterkt VM hadde det oppstått en del rykter rundt den kroatiske landslagsspilleren. Rebic spilte seks kamper (ett mål) under VM, blant dem VM-finalen. Til sammen har han spilt 22 landskamper og scoret to mål.

24-åringen, som først og fremst er kjent for sin store fart, har så langt også vært viktig for Frankfurt. I 49 Bundesliga-kamper scoret han åtte mål. Dessuten var Rebic en sentral spiller da Frankfurt vant cupen i mai: I finalen mot Bayern München (3-1) scoret han to mål.

Det er ikke kjent om Rebic har en utkjøpsklausul. Ved et eventuelt salg får Rebics forrige klubb Fiorentina halvparten av overgangssummen, ifølge den tyske avisen kicker.

Kommentarer

kommentarer