– Arsenal byr 680 millioner kroner for James Rodriguez

503

Flere medier hevder å vite at Real Madrid skal ha mottatt et bud på hele 63 millioner pund for James Rodriguez. Det tilsvarer rundt 680 millioner kroner.

James Rodriguez spilte seg inn i mange fotball-elskeres hjerter under fotball-VM i 2014. Nå ser det ut til at han kan være på vei til Arsenal om rapportene fra diverse medier som Marca og Mirror stemmer. Juventus skal også ha vist interesse for Colombianeren, men har etter hva vi vet enda ikke gjort noe fremstøt på å få han til Italia.

Det har visst derimot Arsenal gjort. 680 millioner kroner har de ansett som hans rette prislapp. Det store spørsmålet er om dette er en spiller de trenger, da de allerede har en lignende i Mesut Özil. Begge trives best i den såkalte 10er-rollen, men tyskeren har slitt med skader. Det pågår også rykter om at Arsenals manager, Unai Emery, sliter med å finne en plass til han i laget. Kan dette budet da være begynnelsen på slutten for Özil’s Arsenal-karriere?

James Rodriguez er inne i sin andre sesong på utlån i Bayern München fra Real Madrid. Han ble utlånt for å få spilletid, men denne sesongen har han kun spilt i halvparten av seriekampene i Bundesligaen. Om Real Madrid ikke ønsker han tilbake til sommeren, kan dette vise seg å bli et luksuriøst salg for «Los Blancos».

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id=»45534″ info_text=»- Annonse -» info_text_position=»above» font_color=»undefined» font_size=»11″]

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -