Arsenal interesserte i portugisisk landslagsspiller

150
Danilo Pereira (nummer 13, mørk drakt). Bilde: Clément Bucco-Lechat, Wikimedia.

Arsenal er på jakt etter en defensiv midtbanespiller og har blant annet blitt knyttet til Thomas Partey. ESPN melder at Portos Danilo Pereira skal ha havnet i London-klubbens fokus.

Arsenal er på utkikk etter en fysisk sterk og stabiliserende midtbanespiller. Mikel Arteta skal ønske seg Partey, men Arsenal ser ikke ut til å kunne betale Atletico-spillerens utkjøpsklausul på rundt 550 millioner kroner. Derfor må Premier League-klubben finne alternativer.

Danilo Pereira har en utkjøpsklausul på rundt 650 millioner kroner. På grunn av den økonomiske situasjonen i klubben, skal Porto være villige til å selge sin kaptein for en tredjedel av summen.

Les også: Hakimi skal være på vei til Inter

- Annonse -

Danilo Pereiras kontrakt med Porto varer ut 2021/22-sesongen, men han skal være åpen for en overgang til Premier League.

28-åringen har spilt 20 seriekamper for Porto denne sesongen. Den portugisiske landslagsspilleren (37 kamper, 2 mål) vant EM i 2016 med Portugal.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -