Arteta skal ønske å kvitte seg med åtte spillere

396
Mesut Özil. Bilde: Fars News Agency, Wikimedia.

Etter at Sead Kolasinac og William Saliba har blitt utlånt, skal Arsenal ønske å kvitte seg med ytterligere åtte spillere. The Independent beretter at dette skal senke lønnskostnadene slik at nye spillere kan signeres.

Avisen skriver at det er usannsynlig at Arsenal kan signere nye spillere i januar før noen spillere har forlatt klubben. I tillegg skal utskiftingen bidra til å endre mentaliteten i troppen, noe Arteta skal være opptatt av. Klubben skal også ønske å i større grad støtte seg på sitt eget ungdomsakademi.

De åtte spillere som Arteta skal ønske bort, er Shkrodan Mustafi, Mohamed Elneny, Reiss Nelson, Callum Chambers, Folarin Balogun, Joe Willock, Mesut Özil og Sokratis Papastathopoulos. Særlig en avgang av Mesut Özil som har kontrakt ut sesongen, vil frigjøre økonomiske midler.

Les også: Arna-Bjørnar har signert to nye spillere

- Annonse -

I tillegg skal Arsenal være villige til å selge lånespillerne Konstantinos Mavropanos (VfB Stuttgart) og Lucas Torreira (Atletico Madrid).

Ikke alle av spillerne skal klubben nødvendigvis ønske å selge. Særlig Reiss Nelson og Joe Willock anses for å være lovende av klubben. Dermed kan en låneavtale være aktuell for begge spillere.

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -