Asker Fotball signerte midtbanespilleren Patrik Karoliussen

415

Patrik Karoliussen blir Asker Fotballs nye midtbanesjef og har tidligere spilt for Follo FK og Fredrikstad FK.

Patrik er en spiller med ambisjoner, verdifull spilleforståelse, gode holdninger, og en som stikker hodet sitt frem når det virkelig gjelder. Dette er noe som definitivt vil glede publikum, og gagne både laget og klubben i sin helhet. Derfor er vi veldig fornøyde med å signere Patrik, sier klubbens sportssjef, Hans Knutsen på Asker Fotballs hjemmeside

Videre sier Knutsen: – I Karoliussen får man også en erfaren herremann. Med flere sesonger i både Follo og Fredrikstad, med flere oppturer, men også nedturer, tilfører midtbanespilleren Asker sårt tiltrengt rutine.

– Jeg ser på meg selv som en lagspiller og fighter med en god høyrefot. Fra meg vil du få 100% i 90 minutter, samtidig som jeg ønsker å snakke de rundt meg gode, sier mannen med 126 Follo-kamper og 20 mål samt 58 kamper og 1 mål i Fredrikstad-drakt.

Målet i FFK-drakta, kom i cupkampen borte mot Moss FK i 2016 da laget fra Plankebyen vant 2-1 på Melløs Stadion.

- Annonse -

Asker Fotball spiller sin andre treningskamp for året på lørdag borte mot avdelingskollega Raufoss Fotball. Den første kampen, endte med et 5-1 tap borte mot Stabæk Fotball.

Vil du være med på vår storsatsing?

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -