Aston Villa sikrer seg signaturen til Jedinak

185

Aston Villa sikrer seg signaturen til Jedinak

Det ble i går ettermiddag klart at Aston Villa har signert Mile Jedinak på en 3-års kontrakt. Den 32-år gamle midtbanespilleren kommer fra Premier League klubben Crystal Palace, men overgangssummen er foreløpig ikke kjent.

Jedinak har den siste uken vært heftig linket med en overgang til klubben som forrige sesong rykket ned til Championship. I går ble altså overgangen annonsert på Villas hjemmesider. 32-åringen har tilbragt de siste fem sesongene i London, og fikk totalt 165 kamper for «The Eagles».

Nå venter en tøff hverdag i Championship hvor Aston Villa kjemper for et snarlig gjensyn med Premier League. Den australske midtbanspilleren var med å sikre opprykk til den øverste divisjonen med Crystal Palace i 2012/13- sesongen. Villa fansen vil nok håpe på at han kan gjenta historien i sin nye klubb.

Aston Villa spilte hjemmekamp mot Huddersfield for to dager siden, en kamp som endte med uavgjort og poengdeling. Neste sjanse for Villa og Jedinak til å sikre seg tre viktige poeng kommer på lørdag, i en vanskelig bortekamp mot Derby.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -