Atletico Madrid – Barcelona 2-0 (3-2 sammenlagt). Griezmann (36, 87).

Atletico Madrid: Oblak – Luis, Godin, Lucas, Juanfran – Koke, Gabi, Saul (Savic), Augusto (Correa) – Griezmann, Carrasco (Partey)
Barcelona: Ter Stegen – Alves (Roberto), Piquet, Mascherano, Alba – Iniesta, Busquets, Raktic (Arda) – Neymar, Messi, Suarez

Gule kort:
Barcelona: Neymar, Suarez, Arda, Iniesta
Atletico: Godin, Gabi, Koke, Correa

En høydramatisk kamp på Vincente Calderon i kveld. Utgangspunktet var 2-1 i favør Barcelona etter første kamp. Som alltid mellom disse lagene ble dette et intenst og knallhardt oppgjør. Barcelona åpner med å bare trille ball. Sjelden har vi sett et Barcelonalag virke så lite interessert i å gå i angrep. Det ble skapt svært få sjanser i første omgang. Atletico klarte heller ikke å skape spesielt mye i førsteomgang, men en dårlig klarering av Alba ender i beina på Saul Niguez som med utsiden av foten legger et herlig innlegg til Griezmann som stanger inn 1-0 rett i vinkelen. Ter Stegen er etter den, men den er for godt plassert. Da er Atletico oppe på 2-2 og videre på bortemål.

I andre omgang ble det litt mer fart i Barcelona, men de store sjansene var det ikke så mange av. De tre på topp som har scoret så mye for Barcelona er langt unna toppformen for tiden. Spesielt er Messi langt unna det vi er vant til å se. Suarez klarer å kjempe seg til noen muligheter, men Oblak er der han skal være og redder et par gode sjanser. Lagkamereatene fra Uruguay, Suarez og Godin har en 90 minutters intens fight. Neymar fikk det heller ikke til å stemme i dag. Fint lite kreativt fra den kanten. Etter 87 minutter får hjemmelaget en korrekt idømt straffe da Iniesta stopper et gjennomspill med hånda. Ter Stegen er etter skuddet fra Griezmann, men den er helt borte ved stolpen, så det blir bare nesten. Minuttet etter blir Barcelona snytt for et straffespark da Gabi handser innenfor. Dommeren trekker det utenfor, men reprisene viser at det var klart feil.

Barcelona har mistet formen totalt, og er langt unna sitt beste nivå. Atletico kjempet som de alltid gjør, selv om de ikke hadde ballen så mye. Totalt sett er det ikke ufortjent at Atletico tar seg videre. Kanskje en ny finale venter? Trekningen på fredag blir spennende for alle de fire gjenstående lagene; Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester City og Bayern Munchen.