Atlético vant da Torres scoret sitt mål nr.100

651

Etter et 2-1 tap og 2 røde kort mot tittelrival Barcelona i forrige runde, var Atlético Madrid klare til å slå tilbake med seier mot Eibar. Som i de fleste kamper i La Liga, var Atlético favoritter også i denne kampen. Hjemmelaget lå på 2. plass før denne runden, 3 poeng bak Barcelona, mens Eibar lå på 8.plass, 3 poeng foran Deportivo La Coruna. Fernando Torres returnerte også til benken etter et par kampen på tribunen etter salget av Jackson Martinéz til kinesisk fotball.

Første omgang var ganske tam og veldig lite ble skapt fra noen av lagene. Både Atlético og Eibar spilte trygt og prøvde ikke satse så alt for mye fremover. Det eneste som var spennende å se på i de første 45 var Ferreira-Carrascos finter og driblinger som fikk Eibar spillerne til å sprelle rundt ham på banen. Han var en absolutt fryd å se på, selv om han heller ikke klarte å skape noen farligheter foran målet til Eibar.

Ferreira-Carrasco hadde lekestue nok en gang, og driblet det han kunne finne.

Andre omgang ble en god del mer spennende å se på. Allerede etter 46 minutter spilles ballen til Saúl som bare trenger å dempe ballen å spille den videre til en lagspiller i en helt upresset situasjon. Spanjolen er derimot veldig uheldig da han tråkker på ballen i det han skal dempe den og han mister helt kontroll over situasjonen på ca. 20 meter. Eibar er våkne og snapper ballen før den spilles ut til Keko som setter ballen forbi en sjansesløs Jan Oblak. 1-0 til bortelaget.

10 minutter senere får hjemmelaget et hjørnespark som blir slått inn i feltet. Ballen skrur inn mot keeper Riesgo som egentlig bare bør kunne plukke ned den ballen. I stedet kommer José María Giménez inn i 100 og stanger ballen i mål fra ca. 20 centimeter. 1-1 etter 56 minutter.

Etter 62 minutter får Saúl sin revansje. Nok et hjørnespark fra Atlético. Koke slår ballen inn i feltet og der henger Saúl i lufta og header ballen i mål til 2-1. Atlético har fortjent snudd kampen. Men det var ikke over enda. Etter 90 minutter spilles Luciano Vietto fri nede på venstrekanten. Han ser opp og slår ballen inn i feltet der han finner Atlético Madrid ikonet Fernando Torres som enkelt sklir inn sitt 100. Atlético Madrid mål. 3-1 seier til Atlético, alt i alt et fortjent resultat.

Fernando Torres scoret endelig sitt 100. mål for Atlético. Han scoret mål nr. 99 i september.

Fernando José Torres Sanz scoret sitt aller første mål for Atlético Madrid i 2001, og 15 år senere (med mellomstopp i 3 klubber først) scoret han sitt 100. mål i Atlético trøya. Torres har nå scoret 227 mål totalt i sin proffesjonelle karriere på ca. 620 kamper.