Aubameyang gleder seg til gjensynet med Klopp

151

Pierre-Emerick Aubameyang flyr høyt i Dortmund, hvor han torsdag vil forsøke å gjøre det tungt for sin tidligere trener Jürgen Klopp. 

Liverpool-treneren Jürgen Kloop, kommer på besøk til gamleklubben, når hans nye klubb møter tyskerne i Europa League-kvartfinalen i den første kampen. Nå gleder Dortmund sin superspiss seg til gjensynet med sin tidligere trener.

– Det er en veldig viktig kamp for oss. Vi må vise han at vi har jobbet hardt for å komme tilbake på vårt nivå, og at vi har utviklet oss.

Det blir sikkert en vanskelig kamp, ??men vi vil vise Klopp at vi jobber veldig hardt, sier angriperen, ifølge Sky Sports. Også på et personlig nivå, ønsker gaboneseren å vise hva Klopp har betydd for han.

- Annonse -

– Jeg skylder han mye. Det var flott å jobbe med han, og han lærte meg mange ting. Han en stor del av æren til at jeg leverer på høyt nivå for tiden.

Aubameyang har i løpet av denne sesongen står med  23 Bundesliga mål så langt, noe som har vært medvirkende til at Dortmund ligger på en andreplass.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -