Aubameyang stortrives i Dortmund

291

Dortmund- storscorer er glad i klubben og ønsker ikke å snakke om en overgang til en annen klubb i løpet av sommeren.

Pierre-Emerick Aubameyang har denne sesongen scoret 39 mål i alle turneringer for hans tyske klubb Borussia Dortmund. Den imponerende resultatene har ført til interesse fra noen av Europas største klubber, og selv om hovedpersonen har uttalt at hans barndomsdrøm er å spille for Real Madrid, avviser  gaboneseren at et bytte til den spanske storklubben i løpet av sommer.

Det er ikke for ingenting at jeg har forlenget kontrakten min før 2020. Det var en enkel avgjørelse, og jeg kan fort tenke meg å være her lengre, selv om jeg ønsker å spille i Spania en dag. 

– Du vet aldri hva som skjer i fotballen  men akkurat nå føler jeg meg så komfortabel som jeg ikke kan forestille meg et bedre sted for meg, sa han, ifølge ESPN, i et intervju med en lokal avis. Dortmund administrerende direktør Hans-Joachim Watzke sa i januar at han ikke ville selge Aubameyang for 700 millioner, men han sa imidlertid at om det kommer et stort bud på spilleren, kan klubben bli tvunget til å snu om på situasjonen.

- Annonse -

Den fargerike spissen avslører også i intervjuet at han har en plan om Dortmund vinner cupfinalene den 21 mai  mot Bayern München.

–  Da ønsker jeg og løpe rundt Borsigplatz (et sted hvor Dortmund,bruker å feire sine triumfer) i en Batmobile, spøker Gaboneseren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -