Avd. 1: Kampanalyser/fakta 15.runde: Odd 3 fikk juling av Moss FK! Tapte 0-8 hjemme!

603
Fra kampen Odd 3 v Moss FK, som endte 0-8. Foto: Alvin Holm

Odd 3 fikk påført et nytt stortap – denne gangen var det Moss som puttet 8 baller i nettet bak hjemmelagets keeper. Håvard Segtnan Thun scoret hatrick.

Kamper 15.serierunde:

5/8: Ørn-Horten – Drøbak-Frogn 1-1

Hjemmelagets første uavgjorte kamp på eget gress.

5/8: Sprint-Jeløy – Vestfossen 1-4

Bortelagets spiller, Kim Vesterheim Berntzen, har følgende analyse av lagets 3-poenger: – En viktig kamp for begge lag. Vi ligger kompakt og tett defensivt og hindrer Sprint-Jeløy å spille gjennom oss. Vi scorer på to cornere samt et korrekt idømt straffespark. Sprint er uheldig og setter vårt første i egen kasse. Kort oppsummert: solid seier mot et Sprint-Jeløy lag som aldri helt kom inn i kampen, avslutter Berntzen til fotballnerd.no

5/8: Østsiden – Ullern 1-0

Ullerns femte tap på sin syvende bortekamp.

5/8: Kråkerøy – Kvik Halden 0-2

Toppscorerne til Kvik Halden slo til igjen: Mål av Øystein Lundblad Næsheim og Björn Olof Johan Berglund.

hjemmelagets spiller, Eirik Laabak, har følgende analyse av kampen: – Skuffende 1. omg hvor vi ikke er med fra start. Ligger fortjent under til pause. I pausen blir vi enige om at dette kan vi ikke være bekjent av, og går ut og leverer en bra 2. omg. Dessverre for oss klarer vi aldri å få reduseringen vi trengte for å komme inn i kampen igjen, og Kvik vinner 2-0, avslutter Laabak til fotballnerd.no

7/8: Sarpsborg 08 2 – Oppsal 2-3

Hjemmelagets andre tap på syv hjemmekamper.

8/8: Odd 3 – Moss 0-8

Håvard Segtnan Thun scoret hatrick for bortelaget.

8/8: Strømsgodset TF 2 – Holmen 1-1