Avd.1: Kampanalyser/kampfakta 9.runde: Kråkerøy vant lokalderbyet 2-1 mot Østsiden

664

Moss FK «cruiser» videre etter en ny seier, nå 3-0 borte mot Vestfossen. Står med 8 seirer og et tap på de 9 første seriekampene.

Kråkerøy vant 2-1 over Østsiden i lokalderbyet i Fredrikstad.

Kvik Halden banket Strømsgodset TF 2 hele 6-1, der Øystein Lundblad Næsheim og Björn Olof Johan Berglund scoret hvert sitt hatrick!

Ørn Horten banket Odd 3 hele 7-0 i en kamp der Thomas Utter Jensen scoret hatrick, mens Niklas Haakenstad og Lasse Bransdal scoret to mål hver.

Resultater 9.serierunde:

9/6: Kråkerøy – Østsiden 2-1 (K: Laabak 12, Olsen 74 str /Ø: Berisha 41)

Østsidens spiller og kaptein, Joe Lunde, fikk marsjordre etter direkte rødt kort i det 84 min.

Kråkerøys spiller, Eirik Laabak, har følgende kampanalyse å gi til fotballnerd.no:Jevn første omgang hvor Østsiden er hakket bedre enn oss. 1-0 kommer etter et fint angrep på høyresiden av Olivier og Andreas, hvor jeg til slutt får ballen og setter den med venstre opp i hjørnet. 2. Omg syns jeg vi er det førende laget og vinner fortjent 2-1 på straffe av Joakim, avslutter Laabak

10/6: Ullern – Oppsal 1-2 (U: Rekdal 90 /O: Loulanti 35, Østman 60)

Ullern sin spiller, Bessijan Kastrati, fikk sin debut i det 72.min da han erstattet Hans-Petter Etholm Karstensen. Ullern står fortsatt uten hjemmeseier etter 5 hjemmekamper.

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse fra hjemmelagets, Håkon Buckner:Skuffende kamp av oss. Vi får en grei start, men fra litt ut i førsteomgang får Oppsal et overtak, og scorer også 1-0. Andreomgang er vel ganske lik som den første, og de scorer etter hvert 2-0. Alt i alt en skuffende kamp av oss og fortjent tap, selv om vi får en scoring på straffe helt på slutten, avslutter Buckner

vi får også en kampanalyse fra Oppsals spiller og kaptein, Mikkel Klein Gulbrandsen: – Utenom en kort periode i 1. omgang styrer vi det meste. Skaper mye sjanser, men får ikke ballen i nettet før Nidal svinger inn et innlegg foran mål som går rett inn etter 35 minutter. Vi har flere store sjanser til å sette 2 og 3 før pause men er litt for slurvete i avslutningene.

Etter pause kjører vi over de første 20 minuttene og får betalt ved scoring av Adrian etter 60 minutter med forarbeid av Bjørseth. Etter dette kontrolleres kampen inn. Ullern får et trøstemål helt på tampen ved et straffespark.

Føler vi vinner kampen fortjent. Vi skaper mye og kunne scoret noen mål til. Ullern skaper veldig lite på 90 minutt. Disiplinert og god bortekamp. Meget fornøyd med gjennomføringen av samtlige som kriger i 90 minutter, avslutter Gulbrandsen til fotballnerd.no

10/6: Drøbak-Frogn – Holmen 0-1 (H: Sæter 79)

Hjemmelagets spiller, Nichlas Andre Furu Tunes, fikk direkte rødt kort etter 70.min på stillingen 0-0. Bjørnar Dalsegg Sæter ble matchvinner med kampens eneste mål i det 79.min.

10/6: Kvik Halden – Strømsgodset TF2 6-1 (KH: Næsheim 2,9,71, Berglund 21,69,78/S: Kadriu 44)

hjemmelagets spiller, Øystein Lundblad Næsheim, scoret hatrick i likhet med sin lagspiller, Björn Olof Johan Berglund. Vi fikk følgende kampanalyse fra Næsheim og litt om hans 3 mål i kampen:Mot et ungt Godset lag, tar vi ledelsen etter 1 min, ved undertegnede alene med keeper. Godset står fryktelig høyt med forsvarsfireren hele kampen gjennom, og vi utnytter dette bra i starten av kampen. 2-0 ved undertegnede igjen etter fin stikker fra spissmakker Berglund. Berglund setter selv 3-0 på et utsøkt frispark. Godset får en redusering på slutten, etter et klønete selvmål av oss. 2. omg er det total enveiskjøring, hvertfall på sjansefronten, og vi putter 3 mål til ved undertegnede og 2x Berglund. Kunne og burde fått nettsus enda flere ganger mot et Godset lag som går litt i oppløsning defensivt. Godt gjennomført kamp over linja, avslutter Næsheim til fotballnerd.no

10/6: Vestfossen – Moss 0-3 (M: Chaib 12, Klaussen 18, Elshaug 65)

hjemmelagets spiller, Kim Vesterheim Bernten, har følgende kampanalyse å gi:Taper fortjent 0-3 mot et godt Moss lag. Vi er egentlig aldri i nærheten. Moss scorer 3 fine scoringer fra langt hold, det nærmeste vi er er et skudd i tverrligger og en heading som Moss redder på strek. Fortjent tap mot et lag jeg mener kommer til å cruise frem mot opprykk, avslutter Bernten til fotballnerd.no

Moss sin kaptein, Thomas Klaussen, har følgende kampanalyse å by på:En kamp vi kontrollerte hele veien. Fikk 2-0 ledelse etter 18 min og da var kamp i realiteten over allerede da. Vi kommer ikke opp på vårt beste nivå men det holdt i massevis. Vi skårer tre fine mål. Youssef på frispark fra 17 meter, jeg og Rene har hvert sitt skudd på hhv 25 og 30 meter som fyker i mål, avslutter Klaussen til fotballnerd.no

11/6: Sprint-Jeløy – Sarpsborg 08 2 2-4 (SJ: Andreassen 19, Bachke 36 /S: Leirvik 22, Larsen 28,65 str, Elyounoussi 79)

Hjemmelagets spiller, Ervin Koica, fikk rødt kort etter 83.min, etter å ha pådratt seg to gule kort i kampen.

Sprint-Jeløys spiller, Alban Ramadani, har følgende kampanalyse å gi til fotballnerd.no: – 1.Omgang føler vi at vi har full kontroll på, hvis du ser bort ifra baklengsmålene vi slipper inn. Vi skaper mange gode sjanser, men en god 08 2 keeper som sto bra hindret at disse gikk i mål.

2.omgang blir vi blir spilt lave og kommer ikke ut av vår egen banehalvdel. 08 får spille spillet de ønsker og da er de gode. Kjipt å tape mot 08 2, spesielt når vi har en veldig god 1.omgang med mange sjanser, avslutter Ramadani

12/6: Ørn Horten – Odd 3 7-0 (ØH: Jensen 2,35,46, Bransdal 40,50, Haakenstad 45,54)

Ørn Horten vant en overbevisende seier over bunnlaget Odd 3, det stoppet på 7-0. Odd 3 er stabile borte der laget har tapt samtlige 5 bortekamper med en målscore på 1-21